wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

21 Jan

Seharian Di Sri iskandar

Author:lizz

Hari ni ikut Daddy Travel ker Sri Iskandar pagi2 sebelum subuh lagi dah bertolak dari rumah, malas nak bangun pagi mengenangkan Mr Daddy ajak ikut jerla nanti merajuk pulak semenjak dua menjak dier memang sibuk ngan kerja2 apasalah sekali sekala berdating ngan daddy kan dah lama tak jalan2 berdua….bila gi jalan berdua tampa anak2 boring la pulak nak bergambar pun anak2 takder last2 tangkap gambar pemandangan jerla hehehee…habis satu Ipoh kami pusing….gambar2nya nanti mummy uploadkan almaklumla belum sampai umah lagik…dalam keta tunggu MR daddy ni lama sangat…dah berasap telinga ni huhuhu

pixel Seharian Di Sri iskandar

One Response to “Seharian Di Sri iskandar”

  1. CikLilyPutih says:

    sri iskandar, la lama betul tak singgah ke sana. banyak kenangan kat sana masa study kat uitm dulu


Leave a Reply

Current day month ye@r *