wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

30 Apr

Selamat Hari Pekerja 1 Mei 2013 | selamat Hari jadi adik sara

Author:lizz

Esok 1 mei hari pekerja …ermmm bestnyer…esok jugak hari jadi sara uolls..ingat nak bawak adik sara jalan-jalan dan beli hadiah untuk dier kesian anak mummy ni…sejak 2 menjak mummy super bizi tak sempat  nak anjer-anjer ngan dier…anak manjer mummy ni baik sangat walaupun mummy bizi dia macam paham jer…kekadang kiter tak larat dier datang kiss n tanyer mummy penat ker mummy tak larat ker…ermmm sayulak rasa hati ni…

eh uoll sambung cuti hari buruh sampai ahad ker? saya tak…kerja kat office melambai-lambai..tapi ingat nak cuti jugak jumaat tu …nak balik kampung awal sikit…adik dan abang dah lama tak jumpa nenek…boleh la dierang duduk ngan nenek lama sikit…

Apapun selamat Hari Pekerja uollss ..

pixel Selamat Hari Pekerja 1 Mei  2013 | selamat Hari jadi adik sara

12 Responses to “Selamat Hari Pekerja 1 Mei 2013 | selamat Hari jadi adik sara”

  1. kak ieda says:

    selamat bercuti dik dan selamat hari pekerja .. ;)

    wahh bday sara yee .. selamat hari jadi jugalah buat sara ! ;)

  2. deno says:

    selamat hari pekerja! deno bercuti dgn ma… tp dekat je.. at trg jugak.. haha ~

    p/s: jom join segmen deno? segmen sempena LUPUS awareness month .. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/04/segmen-lupus-awareness-month.html

  3. mama_ka0ri says:

    salam kenal..

    Selamat hari pekerja juga!!
    anyway selamat hari jadi juga utk sara…

    jom singgah blog saya..budak baru belajar..hehe..

  4. My Notes says:

    Selamat Hari Pekerja juga . Selamat berlibur dengan family …

  5. Selamat Hari pekerja..

    Happy b’day buat Sara..moga menjadi anak yang soleh & cemerlang dunia akhirat..~

  6. suriaamanda says:

    Happy Labour day to u dear…

  7. selamat hari pekerja

  8. chozila says:

    sekanat garu hadu sara,,, moga terus jadi anak baik…

  9. Lieyalatif says:

    Hepi besdey sara comel…date bermakne gituuu…moga jd anak yg solehah, bijak dan sihat selalu..,,

  10. Nafira says:

    Happy belated birthday Sara~

    zura pon x ke mana sgt.. kuar gi beli barang dapur jer kat giant..:)

  11. ajumohit says:

    selamat hari pekerja lizz dan tak lupa selamat mengundi ye

  12. TiranaAduka says:

    salam sis…

    lawatan di malam isnin…
    pekabar sis..? maaf lama TA tak singgah sini


Leave a Reply

Current day month ye@r *