wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 Feb

Selamat hari wilayah persekutuan 2012

Author:lizz

Selamat hari wilayah persekutuan 2012

Hari ni cuti lagi yeayyyyy..

Cuti Hari wilayah maksudnyer saya kerja sehari jer minggu ni….minggu depan memang kena gasak …..kena sedia betul2  untuk kursus , kertas kerja…Interview… ha memacam memang letih ok…

dan minggu depan gak kawin anak buah….dan saya adelah tukang buat hantaran….bunga baru siap hias2 nyer blm lagi…

nak cuti memang tak leh memang la kena hadap kerja kkk….maner nak baca buku lagi kalo yang biasa takper cam komik ker ni bab2 menghafal tdo ler jawab nyer saya….hehe..

Hari ni korang ader2 aper plan tak? saya… dalam kepala ni duk ingat nak pi masjid india nak beli reben2 dan renda pastu nak pi H&M…nak gi bli baju anak2 pakej ngan mak nyer sekali haritu pergi servey jer kihkih…hari ni bawak boss ikut mesti kena beli ….

lawakan pesen2 nyer terpikat…murah pulak tu..hari tu bawak adik dier nak semua yang ader Hello Kitty dier melalak satu H&M  adik nak Hello bittie ! baju ker yang pesen lain taknak tensi mak ko ni nak oi

kat situ Hello kitty baju gelang rantai semua ader tu yang dier nak sangat…hihi…ok jap gi kiter pi lagi..

 

ok la bye…..

Selamat Hari Wilayah kepada semua warga Kuala Lumpur, Labuan dan Putrajaya

 

Info hari wilayah persekutuan 2012

  • Perayaan Hari Wilayah Persekutuan disambut pada tarikh 1 Februari setiap tahun, bagi memperingati pengisytiharan Kuala Lumpur, Putrajaya dan Labuan sebagai Wilayah Persekutuan dan sambutan pada tahun ini merupakan perayaan kali kelapan yang menggabungkan ketiga‐tiga wilayah berkenaan sejak wujudnya Kementerian Wilayah Persekutuan pada 27 Mac 2004.
  • Untuk Kuala Lumpur, ini merupakan sambutan hari wilayah yang ke 38.
  • Tema sambutan Hari Wilayah Persekutuan 2012 adalah “Rakyat Bersatu Wilayah Persekutuan Maju”.

 

pixel Selamat hari wilayah persekutuan 2012

3 Responses to “Selamat hari wilayah persekutuan 2012”

  1. bestlah ader gegurl blh beli benda hat kawaii n pinky…so jelly oke ngeee :P

  2. Baju kanak² ni memang cantik²..rambang mata dibuatnye…

    *Happy weekend..^^

  3. IntaNBerliaN says:

    OOO ADIK MINAT HELLO KITTY KE.. SIAP NANGIS YER.. HIHII


Leave a Reply

Current day month ye@r *