wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 May

Selamat Harijadi Adik Ara yang ke 2 tahun

Author:lizz

hari ni 1mei genapla usia adik Ara 2 tahun dah besar anak mummy ni…semoga simungil ini sentiasa sihat, ceria,  dan sentiasa berceloteh…  adik perangai mirip abang sememangnya adik kesayangan abang yang hari-hari mengeja ngan abang….bergaduh ngan abang, main tarik2 rambut pun dengan abang  anak ini memang agak aktif tapi hari ni tanggal 1 Mei  sempena ulang tahun dia demam, selsema dan batuk kesian..ini beberapa gambar adik sempena harijadinya….

birthday ara turn 2b Selamat Harijadi Adik Ara yang ke 2 tahunAdik Ara pegang vicks vaporub taknak lepas

birthday ara turn 2a1 Selamat Harijadi Adik Ara yang ke 2 tahun

Gigi adik dah penuh rupanya biler ambik gambar ni baru perasan tinggal beberapa batang lagi nak penuh…hehehe

birthday ara turn 2 Selamat Harijadi Adik Ara yang ke 2 tahunMuka boring nak nangis biler time batuk…

Ketahuilah adik…Mummy, daddy & abang sangat sayangkan adik Ara yang kecil comel ni….

pixel Selamat Harijadi Adik Ara yang ke 2 tahun

14 Responses to “Selamat Harijadi Adik Ara yang ke 2 tahun”

  1. Linawannie says:

    comelnya adik Ara niiiee..
    Happy Birthday Ara…. :)

  2. caliph says:

    hepi besday Ara ^^

    p/s: rambut mcm ank sdara sy laa, hikk…

    latest en3: fast five

  3. idura says:

    comeinyer di rambut kerinting nih, sama cam rambut anak kiter..heheh

  4. kak ieda says:

    eppy bday ara .. so sute little ara :) )
    semoga jadi anak yg solehah dan cerdik pandai tau :)

  5. liza says:

    hapy belated bufday tomeyyy.. :)

  6. NoReason says:

    chomel sangat..rasa nak cubit2 je pipi tu

  7. SuManje says:

    Geramnya cumilnya…!!!!! mungilnya adik ara nie…….erggggggggh…!!!!!!!
    bilala su nak dukung dia nie…

  8. nana says:

    0oloooollo..cute owh! (^_^)
    selamat hari lahir tuk baby u…
    selamat hari ibu tuk u…=)


Leave a Reply

Current day month ye@r *