wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

23 Sep

Selamat Harijadi Uwais Al-Qarni

Author:lizz

Selamat Harijadi Uwais Al-Qarni yang ke 6 tahun | Ucapan Selamat harijadi

Hari ni harijadi Anak kesayanga saya Uwais yang ke 6 tahun ….Kesian diHarijadi sakit perut & muntah sejak semalam lagik … pagi sabtu tu tetibe muntah-muntah siap terduduk kat bilik air…nasib baik Daddy perasan dah pucat-pucat mukanyer..dalam kul 8 pagi  dah pi klinik…amik ubat ingat nk cucuk jer ubat tahan muntah…kesian pulak dier punyer meraung top sah cakap…Dr pun naik ngeri nak cucuk hehe…dah amik ubat nak makan pun susah memang susah siap pujuk macam2nak suruh makan ubat susah melampau…last-last kiteorang bagi ubat bontot…tu pun terkluar balik…memang cabaran nak bagi makan ubat kat abang uwais ni…adiknyer kemain senang siap kena sorok ubat lagi…

Time dier tak sihat gini saya bagi Main game sambil makan biskut gula baru ok sikit…lepastu saya masak bubur nasi telur masin dia makan jugak walaupun sikit2… lepastu dia muntah lagi kesian sangat…. dalam 4 ke 5 kali muntah… ingat nak bawak ke Hospital  tetibe macam dah ok  atas keprihatinan daddy bagi ubat… last2 makan jugak ….dia dah ok sikit  tapi mukanyer pucat2 lagik…

happy birtdday uwais Selamat Harijadi Uwais Al Qarni

pagi ni dia bagi notes kat saya cam klakarr siap tulis nak hadiah aper…haha siap cakap abang dah sihat ni biler nak gi makan kek n Nak beli hadiah Ninja Go…hoho..kemain lagi yer..walaupun tak beraper nak sihat nak jugak hadiah kan. Tak per nanti ki pi beli hadiah k…siap nak makan lempeng yang tak tahan tu…haha

notes untuk mummy Selamat Harijadi Uwais Al Qarni

Selamat harijadi abang uwais…moga menjadi anak yang soleh, sihat tubuh badan dan sentiasa dibawah lindungannyer…moga abang sentiasa mendengar kater…rajin-rajin belajar amboi panjangnyer ucapan untuk abang ni…(time ni abang uwais siap tengok dan bacer sekali entry ni sambil check ejaan klakar lak….. alahai….)

sssst : Sayang anak mummy Uwais al-Qarni…..

pixel Selamat Harijadi Uwais Al Qarni

11 Responses to “Selamat Harijadi Uwais Al-Qarni”

  1. Ajumohit says:

    Happy sixth birthday uwais!!! Moga dipanjangkan umur dan murah rezeki

  2. lieya_latif says:

    alahai kesiannye besdei boy…sakit perut plak…hope dah okey yeak lizz…sian besdei boy, dah terpakse tangguh potong kek n claim adiah….

    anyway, hepi besdei hensem boy…semoga menjadi anak yg soleh, bijak dan sihat2 selalu….nanti claim adiah besar ngan mummy tau heheheehe…

  3. Kakzakie says:

    Uwais… kek lempeng tu macam mana sayang? Auntie nak juga tahu. Tak apa suruh mummy tepek resepi bagi kawan mummy semua tahu.

    Happy 6th belated birthday buat uwais ye.:)

  4. Happy b’day uwais..moga menjadi anak yg soleh…
    Siap bagi Note tu nak hadiah.. :)

  5. IntaNBerliaN says:

    happy bzday uwais..!! sweet plak siap ada nota lagi.. hihii

    btw, moga cept sembuh..

  6. kak ieda says:

    eppy bday uwais .. semoga jadi anak yg soleh dan cerdik pandai tau .. ;)

    soo sweet kad uwais tuu ekeke ;)

  7. wahida says:

    selamat hari lahir sayang…

    semoga sihat2 selalu ye…

  8. Lady Ayu says:

    Ontanjoubi Omedetou uwais kun
    Get well soon bufday boy ヾ(@⌒ー⌒@)ノ

  9. nenscollection says:

    hepi besday uwais..hehe..kelakar ucapan tu..nk makan kek lempeng mummy ye..hehe..

    semoga jadi ank yg soleh!

  10. LYAFRINA says:

    selamat hari lahir buat abg uwais..smoga mbesar dgn jayanyer di dunia serta akhirat..

    alhai..sweetnyer note abg uwais ni.. sweet sgt tau… comel je ayat2 dia tu.. kek lempeng ..camner tu??auntie nk tgk jgk la.. hehe.. mummy kna cpt2 beli hadiahla..bru perut abg uwais cpt sembuh

  11. adeeya says:

    Makin handsome Uwais. :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *