wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

31 Aug

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke-56 dan Hari Malaysia ke-50

Author:lizz

salam petang uolls

amacam Jalan jamm tak nak gi kerja 2 3 hari lepas

tambah-tambah kalo opis yang dekat  ngan dataran..

banyakla jalan ditutupkan..

kali ni saya tak tempuh dah jamm2 ni hehe..

duk jauh di Utarakan..

naik train jer..hehe

Kat opis ni dari dua tiga ni hari lepas  duk bunyi jet pejuang kater ko..

kemain bingit lagi telinga ni haa..menggelegak..tapi ader hati nak nengok dierang rehearsal

berlipat2 ho..kagum..duk pikir gayat jer tau…hehe..

suka no panggil jet pejuang…hehe

Merdeka kali ni dalam bulan syawal lagik..eh kenapala 31 ogos hari 2013 sabtu…kenapa….

kalo hari senin atau jumaat kan best dapat la mak hencik dapat betulkan pinggang ni haa sakit ooo…

Hari semalam anak-anak bawak balik bendera ngan souvenir & memacam la takk sempat nak nngok….

lepastu adik beradik tu biler mami duk diam…start la dier meligat

nak digantung cecantik kater adik..

biler ditanya ngan adik ape tu merdeka..dia kata cikgu bagi flag.. nyanyi…

kalo tanyer abang merdeka, terus dia jawab rilek & konfiden jer merdeka tu malaysia yang merdeka la…haha

Ok la sempena hari kemerdekaaan malaysia ni

Saya ingin  mengucapkan Selamat Hari Kemerdekaan kepada uoolsss semua…

Hari ni 1st time ader open house kat sini yeayyyyy….

pixel Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 56 dan Hari Malaysia ke 50

4 Responses to “Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke-56 dan Hari Malaysia ke-50”

  1. lyafrina says:

    salam merdeka lizz

  2. pahan says:

    selamat hari merdeka kak lizz :)

  3. puan kutu says:

    konfiden je adik abg jawab apa tu merdeka.hehe

    salam merdeka!

  4. onlajer says:

    ya selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke56


Leave a Reply

Current day month ye@r *