wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 Apr

Selamat Pengantin Baru Rohamia

Author:lizz

gerbang perkahwinan Selamat Pengantin Baru Rohamia

 

Selamat Pengantin Baru Roha & Hazrul…wah kawan aku yang comel ni dah kahwin…hehe…welcome to the club ….walaupun tak dapat pegi kat rumah ko kat johor yang gilang gemilang tu…sekurang2nyer aku pegi kat rumah hazrul pun best tau siap duduk kat tempat VIP lagi…walaupun agak jauh parking nak kena berjalan dengan pakai kasut cinderella aku ni tetap kuredah jua tau dah nak sampai kat majlis tertinggal hadiah plk lam keta haish…sib baik Mr Daddy sanggup ambik walaupun merepek….nanti aku update lagi pic ko ek….happy honeymoon yer puan Roha….

pixel Selamat Pengantin Baru Rohamia

Leave a Reply

Current day month ye@r *