wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

26 Apr

selera abang bila balik sekolah

Author:lizz

salam jumaat uollls..

harini saya cuti…

penat…mata merah-merah asyik bersin jer kerjenyer tak tahan…alah habuk katernyer…

ngemas barang dah selesai barang pun selamat sampai kat umah baru…nun jauh di utagha ok…

nanti saya akan travel dari sana tiap-tiap hari  ke kl sehinggalah saya  dapat pindah kesana….

Doakan untuk saya cepat-cepat dapat pindah yer kenkawan…

******

8680558749 fd0c199ef3 selera abang bila balik sekolah

Ini kisah budak yang bernama uwais….

balik jer sekolah memang lapor nak itu nak ini…

semua dier nak…

biasala budak balik sekolah lapo tak tentu pasalkan…

dia pegi sekolah tak tau beli aper…

hari-hari bawak balik pemadam, pembaris baru, memacam pesen pulaktu…

angin jer maknyer….

lepas tu tak beli makanan asik menyinggah bookshop jerkan…

bila ambik dia sekolah mulala nampak muka mummyer mulala bisik-bisik lapo2 kan

dia bisik sebab takut kena jegil ngan daddy…pasal  duit belanja tak diguna untuk makan…

anak uolls ader tak macam ni? uwais ni dah bergitar badannyer tu kurus…

saya biasa kalau dia balik sekolah saya terus masak

sementara tu….

saya potong buah letak kat meja biar dia makan buah

mudah jer tengah lapo tu…bagi la apa saja…

memang  habis….lapokan..

jangan la cuba-cuba  rajin nak letak biskut ker roti….jap gi tak makan nasi la budak tu…

Inila gaya abang makan time lapo…

 

8680558701 a133fa33a6 selera abang bila balik sekolah

cuba uolls  teka buah apa yang uwais makan dan serbuk aper tu agak2….

saper dapat teka saya bagi hadiah special….untuk uolls….

 

Pssstt:  Sedih nak tinggal rumah teringat kenangan duk rumah lama..

pixel selera abang bila balik sekolah

11 Responses to “selera abang bila balik sekolah”

  1. cho zila says:

    lizz pindah manani?? nak ulang hari2tu jauhker?? alamak akak doakan yang terbaik untuk yr family…
    cam serbuk milo tapi yang potong2tu buahker… bab menekani akak failed …

  2. Nafira says:

    buah tu macam buah pear jer.. serbuk tuh cam perencah megi.. ye ke? hahahahaha

    pindah negeri mana Lizz?? nape pindah jauh sgt?? pastu ulang alik ke KL setiap hari?? penat tuuuu~

  3. mamyharraz says:

    samalah lizz..ank sy pun balik sekolah menggelupur lapar..
    tp bagus jugak sbb dulu payah nak suruh dia makan..

    sebuk milo! hehe nak jugak teka :”)

  4. rasp says:

    uiiisshhh jauh tu berpindah….
    nak travel lak tiap2 hari….
    memang memenatkan…
    moga cepat2 dpt pindah 100%…

    hehehehehe nak tergelak lak pe’el uwais…
    u dah ler buat bisness jual stationery aaa sis :D

    tengok macammmmm…..
    melon orange honeydew tu sis…
    wif serbuk milo ke tu sis????

  5. Myra Jay says:

    Ni versi Milo ni.. pengganti serbuk asam :)

  6. dana says:

    buah apa tu ek, buah epal ke? ke buah pear? mkn ngn milo ke tuh? hehehe

    abg minat buku sampai takmo beli makan ek kt kantin sekolah…

  7. deno says:

    buah jambu batu ke? hehe

  8. My Notes says:

    assalamualaikum … anak buah saya pun sama . sanggup korek tabung cuma nak beli memo lah note lah keychain lah , asalkan benda tuh ada imej watak kartun barbie , ben 10 aka apa saja yg mrk nampak kat tv lah . pastu 2/3 hari dah lunyai … kita dulu klu ada duit lebih menabung , mrk pi korek lak tabung … rasanya uwais makan buah jambu batu dgn serbuk asam …

  9. tihara says:

    epal ke jambu n serbuk asam masin :)

  10. Kakzakie Purvit says:

    Oh.. honeydew dgn milo tu ye abang makan. Auntie suka guna serbuk asam.

    Macam-macam budak ni Lizz:)

  11. aishah says:

    apple ngan milo ke uwais makan tu


Leave a Reply

Current day month ye@r *