wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Mar

Seminar Adobe Creative Cloud Malaysia

Author:lizz

Seminar Adobe Creative Cloud Malaysia…

Hari ni cik puan lizz begitu busy…

pepagi dah menapak naik dua train  ok…

berpeluh2 dah lama tak berjalan naik lenguh kaki…

jauh sangat jalan rasanyer dari stesen asia jaya ke hilton*

melecet kaki mak hencek…

Ok hari ni saya dan kenkawan office  kena attend

“Seminar Adobe Creative Cloud”..

8575558272 a42e9c10eb Seminar Adobe Creative Cloud Malaysia

best sangat tapi pewooot ku asik berbunyi jer dalam seminar tu…

lapo tak makan ape-ape minum mineral jer lepas tu berulang ke toilet…

Sib baik mat saleh tu bagi penerangan ader klakar2 sikit  hilang sikit rasa lapo.. boleh??

serius best seminar ni macam-macam maklumat baru… hebat and Woww* melopong mulutku…

Memula cerita pasal clouds terus terbayang  awan2 membiru  gitu…kahkah

Adobe Creative Cloud  ni gunanyer  untuk kita  muat turun dan pasangkan Software Adobe termasuklah photoshop, lighroom dan lain2*tersenyum mak hencik..

Adobe Creative Cloud ni best kot dan siap  tawarkan tempat untuk simpan segala file kita dalam tu….

dia macam server tapi   lagi hebat sebab file2 kita selamat  terapung..kehkeh…

jadi takyah la guna hard disk bagaikan dia simpankan file2 kita diwangawangan gitu…jadik tak yah risau pasal Hard disk hilang..k

Amboi berangan macam dah guna Adobe Creative Cloud ni hehe…

Kan best kalo kat office ader macam ni kan senang tak yah susah cari cd installer yang hilang tah kemaner..tu kan…

Dalam seminar tu saya tak sabar nak tahu aper features baru dalam Photoshop, Illustrator ,Flash dll tu…

Aderla yang best…tapi yang paling best dan terbaru kot saya baru tahu Adobe telah keluarkan Adobe Muse. Adobe Muse ni gunanyer untuk buat Website dan tak payah guna coding  HTML & CSS best giler kot untuk saya yang tak berapa tahu pasal coding ulat tu…serius sangat best…terus mimpikan mu wahai muse kahkah…

K..lah bye….

pixel Seminar Adobe Creative Cloud Malaysia

4 Responses to “Seminar Adobe Creative Cloud Malaysia”

  1. mamyharraz says:

    happy working lizz.

  2. kesumaangsana says:

    so selamt berseminarlah yer hari ni hehehe

  3. Nafira says:

    wahhh.. lepas nih boleh lah aplikasikan kat blog yer~
    patut lah blog cantek~

  4. IntaNBerliaN says:

    lizz keje apa yer??.. terorla lizz ni.. patutlah wat yg utk alisha n aqilah tu cantik sgt! :-)


Leave a Reply

Current day month ye@r *