wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Jan

Singgah kenduri kahwin

Author:lizz

Hi salam semua… time ni muka kembang jer baru lepas makan nasi kenduri kenyang giler…skang ingat nak diet dari hari kesehari tertangguh almaklumla kaki makan pantang duk diam mesti nak ngunyah jer…kesannya dah mengembang pastu nyesal tak sudah try gak nak berdiet nak ikut2 member last2 sakit perut tak tahan tapi nak kurangkan makan nak mencontohi kawan2 seperjuangan Kak Liza, Ain, Lela and roha….

kendara1 Singgah kenduri kahwin

pixel Singgah kenduri kahwin

4 Responses to “Singgah kenduri kahwin”

  1. cemomoi says:

    salam kukut…

  2. nuruladhar says:

    dua2 cantik! =)

  3. LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ says:

    tak da kembangnya pun…cantek ja kakD tngk…

  4. tomato says:

    kiut :) hihi

    jom join GA ceq & meaw ek . :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *