wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Sep

snek berkhasiat

Author:lizz

petang-petang layankan gambar  makanan  ni… best jugak…

ni ha…

gambar Idea untuk snek yang sihat lagi berkasiat untuk kita …

9720936581 7c31e4afe2 o snek berkhasiat

pilih-pilih nak yang mener hehe

saya suka no 14 & 18 nampak sedap…no 20 pun ok..

Info:

Tujuan pengambilan Snek?

  • Pengambilan snek boleh menambahkan vitamin, mineral dan nutrien-nutrien yang lain dalam makanan.
  • Ini juga dapat memenuhi kedua-dua keperluan iaitu nutrisi dan sosial.
  • Pengambilan snek adalah sesuatu yang menyeronokkan tetapi perlu dipelbagaikan jenis makanannya.
pixel snek berkhasiat

9 Responses to “snek berkhasiat”

  1. LadyAyu says:

    Meriahhhh gituew
    Ai loikee all voley❓❓❓ hikhik

  2. okje says:

    Okje nak snek yang mcm sosej ke….berger ke…ke arah pedas…. ada tak hehe

  3. dana says:

    sume nampak sedap pd dana heheheheh….

  4. yui says:

    sedapnya tgk..menarik hidangannya..

  5. Nafira says:

    yang beger epal tuh nampak cam sedap sgt~
    terliur plak tengok gambar tu~

  6. eMMe says:

    best tgk …hope dpt buat cam ni utk twin bile dah leh makan macam2 nnt… InshaAllah….

  7. amirah says:

    saya suka no 6 sebb saya suka pisang. sedapnyaaa mkn dgn coklat

  8. puan kutu says:

    semua sedap..tak tau nak pilih..rambang mata.kehkeh


Leave a Reply

Current day month ye@r *