wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

4 Jul

out station penang

Author:lizz

Salam uolls…hari ni saya outstation lagik…kali ni ke penang puloks   rasanyer baru pi penang…hehe…takper janji mee goreng mamak dan durian ader kat saner….tapi sedih nak tinggal adik ngan abang & dedi ayang ucuk… tadi adik dan abang dah sedih2 mami nak tinggal…jangan bimbang yer anak2 mami beli hadiah cute untuk adik…dan abang pulak mami beli power kamen rider …ok bye…online guna phone jerla…nanti sder masa saya bw…k bye…

pixel out station penang

7 Responses to “out station penang”

  1. Nafira says:

    selamat bertugas di luar kawasan..:)

    moga dapat makan mee goreng mamak dan durian.. hehehe

  2. dana says:

    dekat je tuh ngn perak kan, berapa hari outstation nyer lizz?

  3. lieyalatif says:

    sonok gak lizz ye sebab selalu outstation…takde laa teperap kat opis jek mcm lieya ni…serius bosan….tapi tang tinggal anak tu yg tak syok….tapi nak buat camne dah kerja kan…..

    amboi sempat ingat mkn yeak…tapi mmg pun kan, penang tu syorga makanan…slurpppp…pasemboq ngan jeruk pak ali satuuuuuu….

  4. Qhaifa Nur says:

    janji bawa balik buah tangan…

  5. anne says:

    seronoknye outstation. Dpt gi berjalan..hehe

  6. Kakzakie Purvit says:

    Bila dah kata tugas tak boleh nak kata apa kan Lizz. Lama-lama anak-anak akan faham juga..

  7. suriaamanda says:

    bestnya outstation…selamat bertugas Lizz


Leave a Reply

Current day month ye@r *