wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Apr

strawberry celup coklat sedap….

Author:lizz

strawberi celup coklap strawberry celup coklat sedap....

strawberry celup coklat sedap…. 

 

ermmm meleleh Straberry  celup coklat ….memang sedap nak lagik nak lagik… susah nak dapat ooo strawberry celup coklat ni special tau hanya yang fresh Dari ladang tau haha gerenti menjilat jari punyer…kalo beli kat shopping kompleks tak sesedap kat Cameron Highland murah pun murah hari tu siap beli 5 hinggit dapat 8 ketul terbaikkan… agaknyer dapat murah sebab beli melampau banyak…yang best makan time 2 tu gak habis dalam sepuluh cucuk…pastu perut pun mula memulas2 kan…skang pun masih terngiang-ngiang lagik kesedapan Straberry  celup coklat hikhik nanti kiter citer pasal pi Cameroon Highland ek….

 

 

pixel strawberry celup coklat sedap....

6 Responses to “strawberry celup coklat sedap….”

  1. Ajumohit says:

    Mmg sedap kan mc, Aju x bleh lg dgn wp tu, tak pandai apapun kekkerk

  2. BSB says:

    BSB rasa nak g cameron highland ler pulakkkk..

  3. kak ieda says:

    yessssss terbaik
    kalau ke CH nie je yg best ;)

  4. lieya_latif says:

    uih terliut nie…dah lame tak pi cameron…ade pi cari strawberi kat carefour then buat sendiri ni…tapi tu laa rase tak same mcm kat cameron kan….

  5. LadyAyu says:

    peberet DCT ni ngeee
    nmpk sedap sgt biler tgk uols makan tue


Leave a Reply

Current day month ye@r *