wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

3 Apr

suapan manja sara

Author:lizz

Wordless Wednesday: suapan manja sara

8614528109 1d1a6b7606 z suapan manja sara

Suapan Manja Sara…

Adik sara ni memang suka macam ni…

tengok la tu siap mulut dia ternganga sekali…hehe

 

Ps: membusy kursus seminggu Hayyo nak fengsan…bertambah-tambah makanku…

 

 

 

pixel suapan manja sara

10 Responses to “suapan manja sara”

  1. Lieyalatif says:

    Alahaiiii…loving betul anak dare ko lizz heheheeh…siap nganga sekali tu yg comey tu….sara dah leh ade adik ni…ada talent leh jaga adik ni kikikiki

    Alaa lizz maintain slim kalo mkn byk mane pun so xyah risau laaa

  2. Nafira says:

    alahaiii.. sweetnyee~

  3. rasp says:

    alolololo suwittt nye tengok aksi dorang berdua…

    selamat berkursus!

  4. tihara says:

    comelnya mereka, selamat berkursus lizz :)

  5. IntaNBerliaN says:

    ololooo soo sweett.. siap sara sekali nganga.. hihi

  6. dana says:

    amboi ngn dia2 sekali nganga…

    *kalu kursus ngn geng2 syok,tp kalu sorang2 bosan

  7. ajumohit says:

    alahai comelnya, sara suka nak berkawan tu lizz ;)

  8. Nora says:

    alololo… comeinya… ^_^

  9. okje says:

    Alahai….sangat penyanyangnya……
    Oklah tu lizz release tension apa kursus ni…makan free hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *