wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Posts Tagged ‘AlamatRestoran Kapitan Penang | ayam tandoori kapitan penang’

Salam pekabooo semuaa…

huh…kemain lama nak nyambung entry jalan-jalan Penang kita yek…

sabo jerlakan…

Kali ni seperti yang dijanjikan sebelum ni ma hencik nak cerita makan-makan kat penang pulok…

sebab perginya 2 hari satu malam…

kejap jek…

 tau dak uolllsss..

selama duk situ..

kiteorang pulun makan kat restoran kapitan penang…

14115923902 94011a41d3 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

memang terbaik uoooollssss..sedap melampau-lampau..

takat menambah 2 3 kali tu ilek jekk…

Nasi briani dia punyala sedap…

yang paling famaous ayam tandoori dia…

memang kaw2 kitaorang makan lmbut jek…*tangkap leleh nih

14119014025 5bfb2dcd31 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

kapitan penang delivery waaa…

kalo dekat ngan umah mau…ku oder selalu…kihkih

Meh kita nengok menu-menu sedap di Kapitan ni yang kami telah oder….

14095811126 4a1136599a o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

Nasi briani ayam tondoooriii..

perrggggg sedap ayam tu lembut n cukup sedap amik cecah ngan sos2 yang dia bagi tuh makan ngan nasi,,

memang mencacos uollllssss

14115923042 5a6ba46152 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

Ini Dadddy yang punyaaaa….Ayam tandooori…

tangkap leleh….

huh mau kelaparan nengoknyer…ni yang rasa nak pi Penang nih…

Boleh jumpa Gieyana.….hehe

14115924762 e829735ffd o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

ini  menu saya….kenkonon tak nak makan briani

lepastu nyesal tak makan briani kihkih…

14139045843 1b472582d4 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

Briani moksu….siap menambah lagi i yek…

13932357078 be87c2d1d1 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

ini en daddy yang punya…siap ada cili sebijik…sedap oooo rangup…

lepastu meleleh air mata pedas,,,

14115924532 9907550291 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

Menu abang ayam goreng kuah sotong sayur2an takder…

lauk pun dah habis..

jadi dia terpaksa makan ayam..

dia dah la tak gemor ayam..

last-last dia makan yang rangup jek…ayamnyer dia tak makan

kemain sambil tunggu oder..

13932297157 059fb87a45 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

sorang tidur…

14139045203 914b4895c1 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

sorang baca komik..

taktik baru suruh abang duk diam…

kalo takder komik mau dia tak duk diam…

14115682751 72e946e8e8 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

meh makan abang…

amboi berdoa kemain gitu duduknyer….yer

13932356608 567b726798 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

Besoknyer….kita makan tengahari pulok…

dah siap checkout Hotel…

terus gi  restoran kapitan..

semata nak makan naan cheese,  nasi briani & ayam tandooori…

14095808906 3522d78c7c o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

adik ceria time nih..

13932351980 ddd2248714 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

takder ngantuk2 lagi…

senyum jek manjang….

13932324639 8f83eaeae9 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

abang cambiasa baca komik lagi..

itula hobi dia skang nih….

14118975925 64646fa3ee o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

lauk permintaan abang…

nasi putih..

telur rebus…

14115925242 f85b958ef2 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

kuah kari yang super leleh…

habis berlemoih meja…

13932350150 8bc72d1084 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

Menu daddy…semalam makan ni jugak…

harinipun makan menu ni jugak…sedapsangat la tu..

14095809136 a8752a8fc3 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

Dan lepas makan kiteorang makan  roti naan cheese sedap kapitan..

regukan ngan ayam tandoori…

letupletup sedap dia…

huh sambil menaip terbayang lak ayam tandoori  atas meja acaner…

* Uooolllss kalau pi Penang memang patut cuba  Nasi Briyani & ayam tondoori dikapitan nih

lepastu pekena juga  roti naan cheese n ayam tondooori  sedap….

Daddy cakap dia nak try Chicken Milani&  Nasi Briyani Claypot Kambing..

takper lain kali kita mai sini lagi….

Pada uooollsss yang nak kesana:

Alamat

Restoran Kapitan Penang

93, Lebuh Chulia
Georgetown
Pulau Pinang

Nombor Telefon : 04-264 1191

restoran kapitan penang gps

http://wikimapia.org

♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥IKLANEKA♥♥♥♥♥♥♥

Uolllsss meh knngok koleksi terbaru hijab pin dan brooch Di butik Adonia…

Cecantik cecomel ….

14139572943 86f752b926 o restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap

 

facebookpages : Butik Adonia

 

instagram : butikadonia

Jika Berminat wassap/sms kami

◆◆0195558894◆◆

razucute@yahoo.com

 

 

pixel restoran kapitan penang | roti naan cheese dan nasi briani ayam tandoori  yang sedap