instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Posts Tagged ‘best cendol ipoh’

 

salam senin salam ceria…

mata kebil2 sikit*

saya cuti…yihaaa…

jadi monday blues otomatik  takder kalo tak kul 5.00 dah dalam train…hehe

sebelum puasa…meh kiter pekena cendol…meh..meh…sedap oooo

sekali sekala pekena cendol sedap kat Ipoh ni…

ni antara kedai yang weolls suka…

C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

Pak cik ni dah macam kenal kiteorang..

asal pegi jer mesti dah tau kiteorang nak cendol aper…

9233393885 606776c81e cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

tempat ni bersih uolls…dia punyer peralatan tu semua berkilat2 memancar boleh buat iklan sabun axion..hehe

9236174864 82dedf5d13 cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

saya biasa makan cendol kacang & cendol pulut kacang…

nyum2

harganyer dalam RM 2.50  gitu…

 

9233392907 b339221981 cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

macam biasa la …mesti bungkus susah sikit nak park keter kat sini…

ha ni dia gambor bungkusan cendol…ermmmm

9236175058 97113ef965 cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak

kiter bungkus lepas tu pi makan kat taman DR…sambil anak2 main beskal gitu…

biasa maknyer makan kena kongsi dengan adik sara…dia kalo makan non stop cendol…jadi maknyer kena pantau n makan sekali ngan dier…

abang tak berapa suka sangat…makan sikit2 jek…

* kena habiskan entry makan2 ni banyak no dalam draft nantikan puasa nanti terliur pulak kalo buat entry makan-makan…jadi kita pulun habiskan sebelum puasa hehe…

 

pixel cendol sedap ipoh | C.T Corner Cendol, Ais Super,  Ipoh Perak