wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Posts Tagged ‘Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik’

Hi uollssss..

Mood lemau melanda…

baru sihat demam uollsss..

minggu lepas acara demam bergantiganti anakberanak…

tu yang berganda penat dia..

blog pun tenggelam timbul dibuatnyer…

ok lah meh kitew cerita pasai kenduri

ni kenduri hari tu…

Time balik KL…eh bukan hehari mai KL ker? muahaha

bukan ini time satu family duk KL adik abang dedi sekali…

kiteorang beramastautin umah Ayah Long Uwais…

Kebetulan pulak ada Kenduri kenkawan dedi katernyer…

Dedi ni boleh dia tak bagitau ader kenduri hujung minggu tu…

dah baju kenduri kendara ku tak bawok…

nasib baik ader baju kerojer….adik Sara berseluo jeans….gasakla kan…

abang tak nak ikut nak berjimba main xbox ngan al AIsy umah Mak Long dia…

Adik Sara memang akan ikut memang dia takkan lekang ngan mak dia sorang ni…

Sampai2 pengantin naik pelamin ngam-ngam gitu..

11052472264 38066249a4 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

kebetulan ader gegirl comey anak uncle meor yang putih gebu ni…

Sara duk geram sangat ngan sikecik niDan kiteorang makan dulu…lapo time tu hehe

11052470794 83f8c7c42f o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Ni jer gambo pengantinnyer yang sempat di snap…

main curik2 snap jer ni tu yang pengantin memasing tak nengok kamera…

Lepas makan-makan borak2 kita bergambo dulu yek

11052523283 5eb3b40737 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

bergambo dengan Uncle Meor…

BFF Dedi muahaha…

Jangan memain ni BFF betul ni…

Time ni dapat bunga tisu ros yang comey….

adik dapat warna hijo memula…

mula la mencuka dia…

Time ni adik sibuk nak mintak tuko bunga Tisu

dia nak kaler PInk ….ai budak ni nak kena betul asal ader kaler pink jer dia nak…

11052359385 caa7fc2cb4 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Mami tebalkan muka pi tukar bunga tisu ni tau…

ha pilih-pilih….

11052438156 d8d78c5cc0 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Muka Heppi kegumbiraan bila dapat bunga pink tu…

melonjak-lonjak dia…

kemain melebo senyum…adik-adik…saba jerla mami ni tau…

11052525513 d3c8e5c04a o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Lupa nak bagitau Cik Nina & Acik pun kiteorang angkut sekali pi kenduri…

Ni dia..

Biler Ipar duai bergambo…

11052474364 80069be6fd o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Memasing pegang bunga tau…Sara dan Amanda ni tau….

11052357935 1a60733eb2 o Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik

Ni dia bunga tisu… pink tu adik yang PUNYER….yellow tu mami punya…

nak simpan sebab bunga ni sweet sangat…

K lah uooollls tu jer nak citer hari ni jap lagi ader masa senggang saya BW yer….

pixel Kenduri Kahwin dan bunga tisu ros yang cantik