wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Posts Tagged ‘lokasi kedai nasi ganja ipoh’

Assalamualaikum uolllsssss…

slamat petang…dah petang ek…kejap jek masa berlalu…

hari duk opis la kiter tak balik perak…

bercoooti di KL gitu…

entry ni patut semalam di upkan tapi biasala mak hencik skarang ni ada penyakit malas berpanjangan….

heharap cepat lak sembuh hehe..

gambo kemain melambak nak dientrykan nak resize tu yang agak lembssss….

ok la meh2 kita cerita pasal makan jerla yek…hehe

Haritu makteh & maksu Mai umah…

cam biasala aktiviti kiteorang makan2 la yek apalagi kannnnnn…

memang kalo dierang mai sini..

memang selalu makan 2 kat restoran nasi kandar ayam merah ipoh ni…

mebeless sangatkan rasanya…

pedas sedap eh memang memang letup2 lah rasanya..

Nasi Kandar Ayam merah ni memang glamer tau uollsss..

kalo pi ipoh tak singgah makan kat sini rugi tau….

14247082046 b2e6c38d32 o nasi kandar ayam merah ipoh | Nasi Ganja Ipoh

Perniagaan nasi kandar ayam merah

tidak mempunyai cawangan dimana-mana…

ha gitu kater ko…

kat sini jer ada….ipoh mali…maaa

oklah meh kita beratur…

kat sini kalo pi tengahari mau panjang melampo beraturnyer…

saya kalo mai sini…sorang que…biasa dedi la jadi mangsakan…

dia oder sesiap kat kiteorang dan kiteorang memasing carik meja…

kadang susah no nak carik meja…ramai nooo orang tambah kalo pi tengaharikan….

14268116562 885f9fc158 o nasi kandar ayam merah ipoh | Nasi Ganja Ipoh

muka lapo nunggu makanan…

abang uwais siap nguap lagi…

ngantuk ker bang oi….

14278016232 0ddf18a8aa o nasi kandar ayam merah ipoh | Nasi Ganja Ipoh

ok ni menu dia..

nyum2 telan ailio bila nengok nasi lauk ayam merah…

ada sambal kelapa warna ala2 oren gitu…tu ,

ada acar timun regukan pulak ngan telur masin…special sangat nih….

yummehhhh…

kiteorang berempat mr dedi ..mak teh moksu…makan menu yang sama…

air sirap….

Restoran ni memang famous ngan ayam merah yang super mencacos….

kuah hitam pedas dia pun sedap dan tak lupa kari ikan….

lauk pauk kat sini memang meriah udang sotong segala…huh…

memang rasa semua nak dimakan…

 14093409918 d7ac887d51 o nasi kandar ayam merah ipoh | Nasi Ganja Ipoh

ni menu abang…

adik sara mami dedi suap…

abang makan ikan ngan kari…

biasala abang kan tak suka ayam…

makan la ikan dia sensorang….

14083550958 16cb7bcef8 o nasi kandar ayam merah ipoh | Nasi Ganja Ipoh

pedas tahap leleh air mata…

peace yooooo…

14093444630 a243f7e376 o nasi kandar ayam merah ipoh | Nasi Ganja Ipoh

muka kekenyangan mok su..

lepas makan memasing muka merah haha…

makan tanpa bercakap….

sebab pedas kan….

14269779484 3f157e6e30 o nasi kandar ayam merah ipoh | Nasi Ganja Ipoh

budak kekenyangan….adik anjer-anjer walo pedas  tetap makan….

pedas cepat beso yer dik….hehe

14266880471 109b01d060 o nasi kandar ayam merah ipoh | Nasi Ganja Ipoh

dedua anak sudah kenyang..

mak pak nyer jugek hehe…

jom kita balik….

lokasi kedai nasi ganja ipoh

Yong Suan Coffee Shop,

Jln Yang Kalsom, 30250 Ipoh, Perak

koordinat: 4.592726,101.084644 (GPS)

pixel nasi kandar ayam merah ipoh | Nasi Ganja Ipoh