wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Posts Tagged ‘mee kicap mat jasak’

Ni kisah sabtu….

Pepagi lagi En daddy dah kejut..pukul 6 gitu…

dah tarik kaki mak hencik suh bangun awai…

haihhh baru kul 6…

biasakan kui 6.30 baru bangun..

katanyer nak pi renew passport katanyer 2 minggu lagi dah nak mati…

ingat bulan sebelas nih nak jalan-jalan bali…tak pun krabi….**makhencikdahtaksabonakbercooti

kul 8 dah tercegat kat UTC Ipoh ..kat imigresen.

best kat UTC Ipoh ni pejabat imigresen bukak sabtu ahad 8.30 sampai kul 10 malam..Terbaiklah..

sebab sampai awal..

makanya…

kita pi sarapan dulu…

seperti biasa kita sarapan pagi di ipoh ni mestila makan mee kicap

Restoran Daud Mat Jasak  yang glamer dengan  mee kari yang  terbaik di Ipoh

abang uwais suka nooo makan mee kicap kat sini sama cam daddy

& mummy ngan adik suka kuey teow kicap mabeless sangat rasa dia….

15330615910 1ff71a23d2 o sarapan pagi di ipoh | Restoran Daud Mat Jasak

Dari UTC tu kita orang jalan kaki jek…

dan sempat lagi bergambo….hehe

15517361745 5687f580eb o sarapan pagi di ipoh | Restoran Daud Mat Jasak

kita order air dulu yek…pepagi minum ais baguskan…hehe

15516962692 11d28f18a2 o sarapan pagi di ipoh | Restoran Daud Mat Jasak

makhencik minum teh oooo ais…

sedapnyer minum ais…*heccchummmm

15330693658 4e2893dec7 o sarapan pagi di ipoh | Restoran Daud Mat Jasak

adik minum milo suam…gaya tu yang penting…

minum air banyak makannyer sikit…

******

makanan udah sampai…

jom kita makan..

15516962302 88b628fa2e o sarapan pagi di ipoh | Restoran Daud Mat Jasak

ok itu adalah menu saya…kuew teaw kicap 

15516962502 a27e39df52 o sarapan pagi di ipoh | Restoran Daud Mat Jasak

kuah kari….

15494183896 130c97facf o sarapan pagi di ipoh | Restoran Daud Mat Jasak

isinyer tu saya letak fishball..tahu inti n satu lagi tuh ada sengkuang amboi sedapnyer….

menjejer airlio sambil menaip kekdahnyer..

15330695638 99ed04e2c3 o sarapan pagi di ipoh | Restoran Daud Mat Jasak

bismillah dulu yer bang…dak abang memang suka sangat nih…nengok happy sangat la tu…

lepastu habis comot baju…

*******

Lepas makan terus pi UTC lelaju jalan kot ramai orang…

sampai2 tunggur giliran ukur tinggi adik abang…

yang paling best bila sampai kat kaunter…

Daddy amik gambo segala…

tup2 kiteorang punya passport tamat bulan 10 taun depan…

haihhhhh..

penat bangun pepagi….adoi la..await la daddy nih…

Takperla….janji dapat makan mee kicap mee kicap mat jasak & dan jenjalan pepagi kat Ipoh ni…hehe

 

 

pixel sarapan pagi di ipoh | Restoran Daud Mat Jasak