instagram

wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Posts Tagged ‘menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013’

salam senin uollss…

menyepi la kiter 2 tiga hari ni…

mood menyoping kater ko..

tak sempat nak ngadap blog…

gambor kemain banyak tapi..

nak entrykan tu liat beno…

duk tersimpan jer ..

hehari nak entry kan…asik tak menjadik jek..

last nengok gambo jek…hehe

 

ok ni sikit gambar menu makanan menjadi fav kiteorang untuk puasa 2013…

kenangan ni uollsss…

menu berbuka puasa yg simple tapi sedap sangat2 bak kater abang dan adik…

9400300253 6cdbf3d57f menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

ini menu buka puasa paling simple dan mudah..

sardin goreng…telur dadar gulung ngan brokoli yang dicelur..

rasanyer memang wallah…

time ni daddy buka puasa kat fakulti dia…jadi saya beruasa ngan anak-anak kat umah..

1st time makan tampa suami..

sedih…

 

 

 ♥¸¸:•*´¯*✿    ✿*´¯`*:¸¸♥  

haritu…

tengari dedi cakap dia nak masak special untuk saya tapi rahsia…boleh…

saya jenis x kisah asal nasi ku telan sajo..ok yang pasti nasik katernyer…

balik-balik sampai kat keta anak2 menjerit dari dalam keta..

“mami!  dedi masak sedap ….adik ngan abang makan 2 pinggan”…

bila ditanyer dia cakap sup itam ngan sayur hijo…

aperla agaknyer rupanyer

nasi ayam hainan…sedap..

maminyer pun makan 2 pinggan…

9400300563 39a9045acd menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

 

 

♥¸¸:•*´¯*✿    ✿*´¯`*:¸¸♥  

yang ni pulak menu hari minggu sup sayur ngan soun…ayam goreng berempah ngan sambal totok sedapnyer..

9330939751 68b4cb440f menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

 

 

♥¸¸:•*´¯*✿    ✿*´¯`*:¸¸♥  

beli kat bazar…uollsss…hehe..ini menu kegemaran dedi sepanjang zaman…

beli kat bazar…uollsss…hehe..

9330940023 3d2672632c menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013

 

ondeh-ondeh atau kuih gula melaka…

pixel menu buka puasa simple dihujung ramadhan 2013