wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Posts Tagged ‘Merajuk’

14126766304 e646213a9c o WW : Anjer anjer merajuk lagi

ololo ayang anjer nih….

rambut dah style saloma…

tetibe merajuk…

sebab Mummy letak nasi kat abang dulu..

berkca matanyer tuh..

13939837460 72db0cfa4a o WW : Anjer anjer merajuk lagi

bila dipujuk sekejap dah ok…

Kiss jek pipi senang pujuk dia…cakap sayang…

14126469495 c8b21c7e4b o WW : Anjer anjer merajuk lagi

lepas tu..

bboleh makan dengan jayanyer…

sayang anak mummy sorang nih….

mmmmuah

Abang ni bagus tau…

hari tu..

saya aderla merajuk ngan dia…

alah kekonon merajukla …

suruh dia baca buku dia buat dek jek..

asik melayan oggy..la ultraman la…

tetibe dia turun bawah…peluk saya..

kiss dahi dan dia pujuk saya sambil kata…

kita kan family mana boleh merajuk tau mami..

Abang sayang Mami…ustaz kater kita kena jaga hati mami…

ni drawing abang untuk mami…

11345899956 2282abce7a o Bila mami merajuk

hamboi..pandai betul amik hati mamikan…

bila ditanya awaitnya mami cekak pinggang gitu..dan mana pergi kaki mami…

boleh dia cakap bila mami balik kerja selalu mami macam ni..haha sabo jerla…

nampak dak dia ni memang kaki pujuk..

Sayang Abang Uwais mami sorang ni…Mmmuah..

*abang ni suka jugak melukis & kaler tetiap malam ader jer dia lukis kat whiteboard sebelum tido…memacam benda dia lukis..

 

 

Nengok la budak merajuk sorang ni…

asal merajuk jer tangan masuk poket…mata berkaca

gitulah abang…cepat sangat sendu…

tu yang adik suka kaco dier tu….

10576514916 8d05715879 o Bila abang Merajuk

Merajuk dek kerana buku komik yang dia nak takder

buku aper tah rasanyer choki choko ker haper…

10576540824 5b71347459 o Bila abang Merajuk

ADik suka la cakap”Abang ni sikit sikit nangis  eeee tak malu”

Adik pun tak nangis macam abang kan mami….hehe

Abang kalo adik cakap macam tu mula la dia nak tarik rambut adik nyer tu..

tapi depan maminyer memang dia tak buat…

kalau tak dah lama adik dah kena cepuk ngan abang….hehe

****lalala bestnyer hari ni dah jumaat esok cooooti lagi….yihaaaaa….selamat berhujung minggu uollssss

pixel Bila abang Merajuk