wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

Posts Tagged ‘sand art’

Minggu lepas..

aktiviti sebelum berbuka puasa..

bawak budak dua ni…pi Kinta City Ipoh ala yang ader Jusco tu…

9294203550 b7fbd56023 Sand Art abang dan Adik

saya rasa kat situ paling best kot bawak budak-budak ni…

sebab….

kat situ ader kedai buku popular uolllss…..best

boleh la melekakan abang sikit…hehe..

kita biarkan dia carik buku aper-aper yang dia nak

sesambil..

mami dedi bolehle belek buku resepi sesama…

mami suka belek majalah sebenarnyer muahaha..

adik? macam biasa dia pun carik buku die sendiri…

dia paling suka buku mewarna, tambah kalo warna pink ader pulak kartun2 princess comel…memang semua dier angkut…

*ala gambo lupa amik time ni…

Lepastu…

tak cukup lagik adik nak kaler2 ingat kan aper

rupanyer nak ber sand art…

kalo kat KL RM 5 kot…tapi dia biorkan bebudak ikut sukeati nak letak warna aper..

kat sini harganyer RM 6 sekeping siap dia ajarkan lagi…warna segala…

nengok la tu kemain kusyuk dier tak toleh kiri kanan…

kemain seronok dier cam biasa mesti nak princess…

lepas habis tabur warna dia panggil sister nak kaler aper pulak…

hamboi kemain bising dier…

9294208542 dcc3cd4982 Sand Art abang dan Adik

Abang memula tak nak…sebab kartun yang der nak semua takder…

last-last biler nengok adik macam best kot…

terus dia pun turut serta…

 

9294209898 e0f250d8c3 Sand Art abang dan Adik

yang bestnyer adik tu siap ajorkan abang…klako lak kemain bising dier…

 

9294206492 c21777f0a6 Sand Art abang dan Adik

dah siap pun masih lagi nak main

pasir kaler tu…

kemain heppi diaorang ni..

tak per lain kali kita bersand art lagi ek….

 

pixel Sand Art abang dan Adik