wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

2 Apr

tema kahwin biru turquoise cantik…

Author:lizz

Hari tu kenduri kahwin sepupu saya …..tema kahwinnyer biru turquoise…cantik…pasangan pengantin nyer pun sejuk mata memandang…tetibe…

8611139453 aaf4382850 z tema kahwin biru turquoise cantik...

Kenduri kat Jengka dekat jer dengan umah mak…balik umah mak dulu lepastu baru pi kenduri…saya datang ngam 2 pengantin sampai…

sebelum tu kita snap dulu gambo…dengan adik beradik….

8612246216 a4f9fe2525 z tema kahwin biru turquoise cantik...

kenapa nampak saya tinggi dan gemuk disitu….kebetulan saya pakai baju tema pink biru dah rupa mak pengantin dah…hehe

kendurinyer simple tapi meriah sebab kenduri menyambut menantu…lauknyer sangat sedap harusla saya makan banyak…lauk kampung kebetulan pulak saya makan lauk pengantin  kalo boleh semua lauk saya nak makan…huhu..sampai mak ngan akak siap  mengeleng kepala tengok saya makan…terukkan..siap dierang tanyer saya…. makanan ko tu simpan kat maner kat celah ketiak mungkin…hehe…

8612246132 e8daef1284 z tema kahwin biru turquoise cantik...

ni jer gambar makanan yang sempat saya snap…sebab sibuk makan…time kenduri sedara mara la best makan-makan takder la malu sangatkan…ratah2 lauk santai2 gitu

8612246220 831bbc8115 z tema kahwin biru turquoise cantik...

bergambar kenangan bersama pengantin kiter…

8612246430 9641484bfb z tema kahwin biru turquoise cantik...

mukaanak dara setelah makan berpinggan-pingan haha…

pixel tema kahwin biru turquoise cantik...

25 Responses to “tema kahwin biru turquoise cantik…”

  1. Comeinye…chantek tema warna tu….veil pink tu makin menyerlah….

  2. Lieyalatif says:

    Sweet tema pengantin…mmg cantik!

    Adoiyai lizz mane celah kamu gemok…kamu slim jelaaa…kalo x heret anak2 silap2 org ingat anak dare lagi tauuuu heheeheh

  3. ummiarissa says:

    muka pasangan pengantin cam adik beradik,orang kata sejuk rumahtangga….Amin!

  4. ieyda says:

    suka sgt biru ngan pink…tp nak pakainya xtau bila…hihiii

  5. normi says:

    cantik tema kaler bj pengantin…:)

  6. izan ishak says:

    sama cantik sama padan pasangan pengantin tu. sweet sesangat.

  7. Memang cantik warna tema tu..soft jer…

  8. daddyziyyad says:

    Sejuk mata memandang pasangan pengantin ni…lelaki nya berkopiah…Moga mereka berbahagia hingga ke syurga, Aminnn

  9. faizaerina says:

    sepupu erin pun pakai kaler ni masa wedding minggu lepas,,, hihi

  10. tihara says:

    memang sejuk mata memandang..moga diberkati Allah..kat jengka mana ni ?

  11. nens says:

    betul ckp akak..sejuk mata memandang tgk mempelai tu..bila sy nk jd sesejuk tu..hehe..

    akak tang mana la gemuknya..menten jek ari2..kalo gemuk pon tang pipi jek..hehe..;)

    semua comel2..lauk pengantin kalo dpt mmg best kan..hehe

  12. Dee says:

    tema sweet sgt..tapi dee suka tgk tembikai yang diukir tu..kreatif..tp kalau buat style bakul ada tangkai tu..lagi oldskul..hihi..

  13. cantik kaler tema tu dear !

  14. Nafira says:

    hehehehe.. comel~

    untung ler.. makan banyak pon menten slim lagi..
    jelesssss~
    ahaks~

  15. Kakzakie Purvit says:

    Betul kata Lizz… pengantinnya manis dan sejuk mata memandang…

  16. rasp says:

    memang kaler tema dia sgt sweet….
    betul lah tu…
    bila kenduri sedara mara syiok makan kan…
    no malu2….
    tapi u makan byk pun no hal…
    sbb simpan ‘tangki’ bawah ketiak kan hahahahaha…
    kalo akak hurmmm….
    all over the body food tu pegi hehehehehehe

  17. nealopah says:

    selamat pengantin baru… suka tgk pengantin yg natural beauty.

    p/s : kenapa susah bebenor nk komen kt blog ni, nk kena submit mcm2..huhuhu.

  18. nza says:

    A’halh, muka pengantik brdua tu sejuk je…pngantin lelaki nmpk org2 alim…..moga bahagia hingga ke syurga….
    Agaknya org brbdn kurus ni makan byk kot sbb adik n anak akak pn sama. Mkn byk ttp bdn sekeping jerr….hehehe…

  19. jijah says:

    suka la combine warna ni cantik pulak! walaupon simple.. tapi makanan lauk pengantin tu yg sedapp! hee

  20. My Notes says:

    assalamualaikum … cantik ukiran bunga tembikai tuh . lagi cantik kalau blh mkn … hehehee

  21. Myra Jay says:

    My peberet kaler biru turqoise ni, pakai masa bertunang gabung ngan pink :D

  22. ct cheery says:

    pengantin sama cantik sama padan..hehe

  23. munna says:

    cantik pengantin…. kalau saudara mara terdekat yg kenduri… mmg selalunya kitaorg dpt makan lauk pengantin….

  24. IntaNBerliaN says:

    muka lizz 3 beradik seiras je kan.. semuanya cantik2 :-)

  25. Nora says:

    eh muka pengantin seiras… sejuk rumahtangga org kata…

    muka lizz adik beradik pun sepesen cantik jek… hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *