wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

15 May

tema warna 2012 | trend warna 2012

Author:lizz

tema warna 2012 | trend warna  2012

 

7193613854 cf8a647f13 tema warna 2012 | trend warna  2012


cantik-cantik kan warna tahun ni…trend warna 2012 ni  lawa-lawa ,  mana pilihan yang korang suker ek…kalo ikutkan  saya semua nyer lawa..untuk dijadikan tema warna baju raya  tahun 2012…

Warna pink cabaret tu cam cantikkan pastu dipadankan ngan warna biru takkpun warna lilac dan Margarita tu sweet sesangatkan….kiter berangan dulu ek pastu baru gi mencarik kainnyer,,,kat masjid india tu…

Cara mudah nak pilih warna nanti  save jer tema warna 2012 kat atas tu dalam phone …. takder la nak pening kepala pilih warna pilihan kiter ye dak…dan takder la  terpengaruh ngan minah-minah kat kedai kain yang duk promote kain ni kain tu yang memaner entah….kadang dua tiga orang duk kerumun kain ni cantik kain ni kaler lawa ngan kiterla…macam2 tapi dengan tema warna 2012 ni takyah nak susah nak carik ….haha

trend warna  2012   ni boleh gak dijadikan warna tema perkahwinan misalnya hantaran kahwin dan baju kahwin dan tak ketinggalan warna tema rumah tahun 2012 ni kan…

tema warna 2012 | trend warna  2012 : 

1. Tangerine Tango (17-1463)
2. Solar Power (13-0759)
3. Bellflower (18-3628)
4. Cabaret (18-2140)
5. Sodalite Blue (19-3953)
6. Sweet Lilac (14-2808)
7. Margarita (14-0116)
8. Driftwood (18-1210)
9. Cockatoo (14-5420)
10. Starfish (16-1120)

 

pixel tema warna 2012 | trend warna  2012

One Response to “tema warna 2012 | trend warna 2012”

  1. sy rotate tema ..kaler oren..hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *