wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 Apr

Tempat Baru

Author:lizz

Salam senin uollss..

penat minggu lepas belum habis lagik ni …tu la petang baru gigih nak hapdet kan…

ngankut barang sakit sakit tulang belikat …alah angkat sikit2 jer yang berat-berat orang lain angkat…tapi bab-bab nyusun tu saya la…sebab saya ni cam cerewet sikit kater daddy…tu yang saya jer buat sib baik mak teh ader…daddy pulak kerjanyer balut barang2 besar sofa katil peti ais mesin besuh..hasilnyer semua barang dah selamat sampai…

Ader…yang tanya saya pindah kat manakan…saya pindah nun jau ke Sri Iskandar..jauh dari kesibukan kota hehe…masak la lepas ni tak leh pi H&M, sogo, Paradigm, zara kan…. yang ado cumer tesco…kater mak bagusla…nanti duit boleh simpan bebanyak…Insyaallah…

kat sini barang-barang semua murah…kuih murah..nasi berlauk pun sedap-sedap dan murah…makan jer la nanti…kadang cam apesal murah sangat sampai ternganga la…nasi lemak seringgit dier siap ader daging telur ikan bilis yang banyak…errrr…

nanti kiter citer panjang ek…mak busy ni kekadang jer nyelit kat blog ni…

klah terimala lambaian manjer adik…

ok bye…

8690983185 ba492f6110 Tempat Baru

pixel Tempat Baru

4 Responses to “Tempat Baru”

  1. dana says:

    naper jauh bebeno berpindah dik oi? keje msh kt kl lg or dh dpt yg dekat2 sana?

  2. ajumohit says:

    owh berpindah dari kl ke perak ye lizz? wahh heaven takdak jemla ye, syioknya makan murah nyummy!! takpe lizz leh jimat betul kata mak lizz

    lizz menang teka contest tau, nnti emel no akaun kat aju ye ;)

  3. Lieyalatif says:

    Ohhh lizz pindah ye…uishhh mmg renyah kalo berpindah nih…penat punggah barang…respek gak lizz sempat gak update blog hah…

    Selamat berpindah randah ye lizz…moga dpt sesuaikan diri kat tempat baru….

  4. Nafira says:

    pastu nanti ulang alik keje kat KL??
    huhuhu.. jauh tuh~


Leave a Reply

Current day month ye@r *