wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Aug

tempat makan best di bangi | wong solo bangi

Author:lizz

tempat makan best di bangi | wong solo bangi 

Hari rabu lepas kawan MR Daddy ajak berbuka sesamer…tak tau tang maner nak berbuka terus tanyer saya idea kat maner … haa terusla bagitau keinginan sendirikan ngidam nak makan Wong Solo yang sedap dan Meletup tu bukan aper kalo makan mesti berasap telinga tapi memang sedap la kan…tu yang meletup tu…lepastu cadangan diterima terus jer order makanan cam biasa menu saya aayam penyet, nasi, lalapan, timun, sambal kecap dan sambal terasi yang sedap tu… tapikan En Daddy dah pilih set berbuka nama aper tah luper…semua ader hee sengeh sendiri.. siap add sup ayam ngan sayur kangkung goreng..air pulak kite orang oder air manggo, tembikai & soda gembira….mesti raser gembira kalo minum kot…

menu best wong solo1 tempat makan best di bangi | wong solo bangi

Nilah menu yang kiteorang makan sup ayam dan sayur kangkung luper lak nak snap…menu ni untuk kiteorang berempat dengan 3 anak  kiteorang pilih tempat yang bersila senang sikit anak-anak nak buat huru hara dalam tukan…

wong solo bangi tempat makan best di bangi | wong solo bangi Ni Lah Uncle Meo dierang panggil uncle Neo Afiq & Sara tu cool jer sebab jap lagi nak wat huru harakan   ..sukela tu qaysara duk ngan uncle Neo ni pakej siap tdo atas riba lagi…

wongsolo bangi tempat makan best di bangi | wong solo bangi
Erm cedap kan Daddy tengokla tu licin….makan sambal Wong Solo yang pedas pedas sangat sampai takleh nak bercakap rasernyer …
wong solo bangi best tempat makan best di bangi | wong solo bangi
Ha tengok tu Uncle meo siap jegil mater lagi pedas la tu yek…Yang pastinyer makan kat Wong Solo ni memang sangat sedap..ayam penyet n dagingnyer memang terbaik sambal nyer pun memang meletup…En Daddy ngidam lagi boleh….

wong solo yang sedap tempat makan best di bangi | wong solo bangi

ni lagi gambar posing2 kat Wong Solo kebanyakan Gambar Semua Abang Uwais yang Snap sebab makpaknyer tengah makankan tak layan bergambo ni…Dier yang rajin nak amikkan kalo tak bagi kamera merajuklak tapi hasilnyer pun ok la…nanti boleh suruh dier jer yang snap gambar mummy daddy n Sara…

pixel tempat makan best di bangi | wong solo bangi

4 Responses to “tempat makan best di bangi | wong solo bangi”

  1. Kakzakie says:

    Kakak rasalah Lizz ini origin from Indonesia. Wong tu kalau bahasa jawa meaning orang. Solo tu kan nama satu tempat di Indon. Pedas memang sedap asal perut tahan. Kakak pun suka pedas – mulut dan tekak suka tapi perut tak tahan…

  2. wahida says:

    Wong Solo mmg best….

    teringat masa mkn kat Wong Solo Bali, tgh mkn happy sembang2 gempa bumi ko kat sana…sbb tu kalau tgk Wong Solo je terus teringat gempa bumi….ekekek…

  3. Ajumohit says:

    Mmmm tengok gambar pon dah dapat rasa bestnya ;)

  4. BSB says:

    macam kat Bali jer kan?


Leave a Reply

Current day month ye@r *