wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

23 Oct

Tempat makan best di kuala lumpur | Switchblade Solaris Dutamas

Author:lizz

Tempat makan best di kuala lumpur | Switchblade  Solaris Dutamas

Makan-makan bersama kawan-kawan Alumni UiTM 1999-2004, memang menggamit kenangan indah dan kembali menggamit memori dulu2..masa belajar..hehe.Antara yang hadir kebanyakannya anggota2 Karangkraf shah alam..kimin dan mas dan anaknya Darwish,cat  dan pakwenya..(bila nak kahwin ni) Anuar,isteri dan anaknya yg suka Angry bird tu..hehe kak su @Arisu Carlos, Lya Touch dan suami, along@Ziana dan  suaminya yang tinggi lampai(hehe) dan anaknya Jasmin yang montel hehe.

switchblade kula lumpur Tempat makan best di kuala lumpur | Switchblade  Solaris Dutamas

Lokasi makan2 kali ini di Switchblade Kuala Lumpur berdekatan Solaris Jalan Duta.Kat sini kalau penggemar2 makanan western.. inilah tempatnya. makanan best nanti mummy letakkan gambar…nyer…Macam2 menu ada dan Restoran “concept store” siap ada jual T-shirt dan basikal Fixie or Pixie ejaannya mummy tak sure..ala basikal yang menjadi kegilaan budak2 sekarang tu..hehe..

Owner switchblade ni kalau tak silap seorang Usahawan melayu muda coz mummy tgk masih muda lagi, bestkan muda2 dah ada business dan mummy harap ramai lagi orang2 muda yang mcm ni..usahawanKerjaya pilihan tetibe!..huhu

Sambil kitaorg makan makanan yang sedap2 kat sini..sembang2..boleh juga tgk2 aper benda2 menarik yang boleh dibeli kat sini..Uwais pulak mcm kebiasaannya mmg suka bergambar..pantang aje nampak kawan2 mummy pegang kamera nak shoot terus berlari ke sana ke mari..hehe..kawan2 mummy pulak suka melayan..memang kena la dengan uwais… 

So kepada anda2 yang ingin mencuba..sila cuba jgn tak cuba..hehe..di  SWITCHBLADE KUALA LUMPUR!..

pixel Tempat makan best di kuala lumpur | Switchblade  Solaris Dutamas

3 Responses to “Tempat makan best di kuala lumpur | Switchblade Solaris Dutamas”

  1. adeeya says:

    Hihi :) Uwais ke tu?

  2. tips says:

    rasa nak cuba le.. :-)

  3. mummycute says:

    cuba la..mana tau menepati selera..pilih menu best2..hehe

    adeeya: uwais la tu..hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *