wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

27 Jun

Tempat makan best kat Ipoh | kuey teow Kicap Mat jasak

Author:lizz

5875196197 9c98e2701f b Tempat makan best kat Ipoh | kuey teow Kicap Mat jasaklapo daddy bangun pagi2 itulah ayat yang pertama….bukan anak2 yang lapo tapi mummynyer yang lapo…

eh bukan malam tadi dah makan nasi lemak ngan roti tempayan ker…Daddy perli….hehe

Biler gi jalan2 ni otak memang duk pikir pasal makan jer asal ke celik mata siap2 nak gi makan…abaikan muka sembab baru bgn tdo anak beranak tu yer….

Habis tu daddy pun bawak kat sebuah gerai nampak cam biasa2 jer tapi mak ai… orang  penuh dah la ala2 panas gitu..tapi memang best nampak cam simple jer menu dier kuey teow, mihun, mee  boleh mintak  kari , sup @ kicap harganya dalam RM3.20  dan boleh tambah isi ala cam tau fu kita boleh pilih ape yang kita nak dalam 50sen seketul  cam kiteorang makan kuey teow kicap pastu kuahnyer kari campur sup sikit dan berketul isi ikan pastu minum teh o ais….ummmmp memang meletup…tak penah jumpa lagi makanan ni kecuali kat ipoh jer ader kot kuey teow kicap ni….makan sekali nak makan berkali2 hehe…sapa yang nak pegi ipoh try la makan kat sini….

memang best…


Ssssstttt: Terasa teringin nak lagik tapi kalau nak makan kena gi ipoh pulak…..s

pixel Tempat makan best kat Ipoh | kuey teow Kicap Mat jasak

5 Responses to “Tempat makan best kat Ipoh | kuey teow Kicap Mat jasak”

  1. rozuan says:

    memang nampak sedap.ada kerang x?huhu

  2. hawa says:

    ala..jao la kak..ipoh mali…tapi tekak teringin nak makan char kuey teow utara…waaa…melaka diaowg buat tak sama

  3. balkish says:

    tmpt ni memg best…..dr dlu smpi skrg …..:)slm kenal ye kak….:)

  4. dela says:

    bab2 makan ni mmg faverot ni…
    exchange link..tq


Leave a Reply

Current day month ye@r *