wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

20 Feb

tempat rehat best

Author:lizz

WW~ tempat rehat best 

8470509060 5e43c5f26c z tempat rehat best

Best nyer dapat rehat-rehat kat sini..tapi tak leh bawak anak2 kot seriau  dating2 ngan MR daddy kesayangan bolehla … agak2 nyamuk banyak tak …

tempat rehat yang best 

pixel tempat rehat best

9 Responses to “tempat rehat best”

  1. lieyalatif says:

    perghh bestnye lizz….gile best laaa…mmg menikmati pemandangan dan suasana kehijauan alam flora dan fauna lah…best2…tapi betul tu…bahaye bawak anak….jenuh le nak menjage dieorg, mau2 diterjun tiruknye karang kat situ heheehehehe

  2. sukma says:

    klasik tempatnya…kat mana ekkk???

  3. Kakzakie Purvit says:

    Kalau dapat macam ini Lizz seronoknya. Dekat mana ni Lizz? Cantik betul. Kakak pun terpikat. Tapi kalau hujan tempias ni heeee….

    Kalau tergolek terus belebus masuk drain tu…

  4. cho zila says:

    dimanakah ini.. best wwoooo tapi serampun der….

  5. anne says:

    bestnye tmpt ni…sejuk je rasa.

  6. Myra Jay says:

    Cantikkk dan nyaman..

  7. ajumohit says:

    hmmm very relaxing kan lizz, bestnya dpt bersantai kat tempat mcm tu

  8. Wah bestnye kalau dapat bercuti kat tempat macam ni,..nampak tenang jer kan…

  9. heaven giler
    nyaman n peaceful la :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *