wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

5 Dec

The Curve….

Author:lizz

Salam semua…hari ni anda semua ader ape2 plan kemana2  tak ?  atau duk rumah jer…masak hidangan yang best, layan anak2 sambil bercerita, nyanyi lagu ABC, atau melayan mereka melakukan aktiviti melukis @ mewarna seronokkan…

jalan2 The Curve….

Hari semalam kami jalan kat The Curve….Abang nak jumpa Dora…kat sini pukul 2 petang tapi sampai dah 2.30 Dora dah takder …umpp kesian abang tapi tak pe mummy belanja abang coklat …& gi jalan-jalan umah Ayang Long jumpa jojie & al-aisy sib baik OK …

pixel The Curve….

12 Responses to “The Curve….”

  1. adeeya says:

    comel la dua bradik ni. :) pinjam spec abg bole? hihi

  2. ayuakira says:

    comelnye!! =)

  3. nur says:

    wah..sangat comel 2 beradik nih

  4. eiela says:

    comelnya adik-adik tuh.

    Latest Entri :
    Blogwalking Diganti Dengan Bloglarian

  5. hajar says:

    comelnyer 2 beradik niiii… :)

  6. Adam says:

    betui cakap sume orang. comel sangat! :)

  7. sekamar rindu says:

    salam…

    rutin hidup dalam keluarga yang bahagia mcm tulah..
    terima kasih sudi singgah blog saya..

    ** saya follow blog puan..

  8. rina says:

    abangnya ni mesti dah besar hensem heheh

  9. maya amir says:

    yg girl tu sbijik muka mama dia;)

  10. mummycute says:

    tq pada semua yang sudi komen abang tu memang suka sangat bergaya…kalau nak kluar dier yg pilih bj & seluar sendiri…

  11. Fashion Show says:

    Cantik nih blognya, news nya sip !


Leave a Reply

Current day month ye@r *