wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 Oct

Tips Penjagaan mata | cara menghilangkan lingkaran gelap pada mata

Author:lizz

Tips Penjagaan mata | cara menghilangkan lingkaran gelap pada mata

lingkaran gelap bawah mata Tips Penjagaan mata | cara menghilangkan lingkaran gelap pada mataMata yang cantik bukan sahaja bergantung pada mekap semata-mata tetapi ia memerlukan penjagaan yang rapi untuk menghalang daripada masalah seperti lingkaran gelap (Dark circle), dan juga kedutan pada mata kita..Terdapat banyak petua untuk penjagaan mata, emak pernah ajar caranyer tapi sekali jer buat masa kecik2  dulu iaitu menggunakan bunga ros dan timun diblend dan diusap pada mata kita ini dapat menyegarkan mata kita selain itu dapat menghalang masalah Dark Circle.

Selamat mencuba.

pixel Tips Penjagaan mata | cara menghilangkan lingkaran gelap pada mata

8 Responses to “Tips Penjagaan mata | cara menghilangkan lingkaran gelap pada mata”

  1. pika tajima says:

    wahh macam best jer..sy ade dark circle la..huhu

  2. rozuan says:

    wan sekarang ni guna garnier for men utk kurangkan kesan hitam pada lingkaran mata.nak harap supply mentimun mmg susah la

  3. nUR_rOsALiNdA says:

    Nak try la nnt

  4. Ila @Mama Faiz says:

    biler citer bab mata ni,susah jugak kan

  5. Nana says:

    yeke? nanti nak cube buat lah..ehhe

  6. puanbee says:

    tips yang bagus i like .. mata bee memang gelap di bawah dan atas rupa panda dah

  7. Perkongsian yang sangat menarik admin. Saya juga ada share tip kurus dan tip kecantikan di blog saya. Jemputlah melawat: http://bit.ly/beautyfatimah

  8. Perkongsian yang sangat menarik.

    Nak sapu berapa lama yer, baru nampak hasil?

    Awet muda


Leave a Reply

Current day month ye@r *