wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

10 Mar

Trend masakini ‘shopping online’ membeli belah diinternet best ker?

Author:lizz

Salam semua diharap anda semua sihat2 selalu…pada zaman moden serba canggih trend masakini shopping menyoping ni menjadi perkara biasa kerana ianya lebih mudah dengan shopping online jer betul tak…nak beli beg, kasut dan barangan2  dari yang berjenama sehinggalah dari korea dan cina semua ader didepan mata tinggal pilih klik dan masuk troli  yang peliknya troli tu tak penuh2  hehe ko beli la banyak maner pun duit jer yang habis memang magikkan .

Ramai dikalangan member2 suka beli tudung online katanyer design lain dari yang lain, dan ader jugak yang membeli belah baju anak2, mekap online dan segala2 online… bestkan semua ader takyah la penat2 bersesak-sesak nak ke shopping komplek yang belum tentu jumpa apa yang kita nak betul tak? kalau online semuanya tinggal dihujung jari kita …

Tapi ader kebaikan dan keburukan shopping online ni ader orang kata barang yang dibelinya indah khabar dari rupa masa kat gambar kemain lagi cantik menawan bila dah dapat tak secantik manerpun hampakan..ape-apepun kita sendiri perlu berhati hati apabila kita  shopping online pastikan kita beli dari syarikat yang bertauliah dan baca dule terma2 nye betul tak?  tak pun  tanya kawan2 yang biasa dengan dunia membeli belah online ni… apepun

Selamat Membeli Belah (mummy 1st time shopping online  di Amazon.com  memang best waktu nak beli buku lepastu berjangkit sampai ke baju2 anak beg dll.. )

pixel Trend masakini shopping online membeli belah diinternet best ker?

7 Responses to “Trend masakini ‘shopping online’ membeli belah diinternet best ker?”

  1. fiezachommel says:

    memang best…i pun dah terjangkit now….

  2. eida says:

    memang ada pro ngan kontra kan.. kita kena pandai memilih..

  3. ila says:

    ila jarang online bab baju2 ni…selalunya beli benda yg susah nak cari kat luar

  4. topimagine says:

    huhu.. xsuke shopping on9.. kita xdpt belek2 barang yg kite nk beli tu.. huhuhu :)

  5. Bean Moreno says:

    perasaan best tapi akan buat kita jadi malas…lagi satu tak feel kalau shopping tak pegang barang

  6. BSB says:

    As salam, BSB tak pernah try lagi..


Leave a Reply

Current day month ye@r *