wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

26 Jul

Trend warna terkini 2011 | Koleksi warna putih bersih

Author:lizz

Trend warna terkini | Koleksi warna putih yang menawan.

koleksi warna putih Trend warna terkini 2011 | Koleksi warna putih bersih

Sekarang ni tema warna putih memang menjadi pilihan hati…warna putih nampak cam sedap jer mata memandang nampak bersih btl  tak ?  walaupun sekali terkena calitan sambal biler makan biler anak meragam &  mengamuk sekali sekala kena tapakan kasut mereka tapi dalam hati ni tetap jugak suka warna putih hehe….berangan tak kisah kan….

walaupun daddy akan bising mummy pakai baju putih kerana jap2 tanyer kat blkang kotor ke tak ? comot ke tak? ….sambil daddy melaser  ”tu la orang cakap dier sesuai pakai baju gelap2 jer tak yah pakai warna cerah anak kecik lagik”…walaupun pada hakikatnyer anak kecik tu dah 2 tahun 3 bulan dah…besar dah mood nak bergaya dengan padanan warna putih masih lagi menebal…..

Warna putih memang nampak  cantik.  Warna Putih  masih lagi menjadi pilihan   tak ada duanya hehe…. biler pakai warna putih secara otomatik  nampak  bersih, bercahaya, dan rapi. Tapi kita perlu pandai menggayakan rona putih ni  jangan semuanya warna putih nanti nampak pucat pulakkan.

Jika kita  pandai gayakan warna putih dengan kombinasi warna 2 lain misalnya warna-warna cerah sebagai pemanis misalnya warna merah atau biru dan banyak lagi warna yang lainnya kerana warna putih sesuai digabungkan dengan semua jenis warna…kan….. supaya ia menampakkan kita tampil menarik….jadi pakailah warna putih jomm…..

pixel Trend warna terkini 2011 | Koleksi warna putih bersih

13 Responses to “Trend warna terkini 2011 | Koleksi warna putih bersih”

  1. acap says:

    bleh dapat free ker ni?hehe

  2. azzi says:

    suka gak warna putih i..tapi kena jaga baaaaiiik2 la tidak cepat kotor

  3. kentang says:

    ada member tu nak beli beg kat awek dia…bleh la bg beg ni wei…hahaha

  4. fik says:

    ada org nak belanja awek aku ker?mmg dia ada mintak beg ni..tggu gaji ler..hehe

  5. daddy says:

    ada tak contest dapat hadiah beg2 mahal ?haha..kalau ada jom la masuk..

  6. acap says:

    ni pompuan dan handbag mmg tak boleh dipisahkan..cecah ribu oo kekadang..

  7. Daddy says:

    ni trend putih plak ni..pas ni warna apa plak mummycute?

  8. fik says:

    Mudaddy..huhu mummycute mintak la kat daddy!

  9. Daddy says:

    ehem..ehem..suuhh..suuhhh

  10. Daddy says:

    kalau lelaki pakai kasut putih pun style gak..

  11. Anne says:

    emmm cantik la… nice design

  12. kakyon says:

    suka yg putih, tapi susah nak jaga, cpt kotor..

  13. PAK.CU55 says:

    Warna putih mcm kain kapan jer…


Leave a Reply

Current day month ye@r *