wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

18 Mar

tudung bawal aidijuma

Author:lizz

tudung bawal aidijuma | tudung aidijuma terkini | tudung  bawal norjuma 

eh..

sejak adik-adikku  pakai tudung aidijuma ni terasa cam lawa la dan berkenan pulok…

nampak nyer kita kena berbawal kembali hehe…

saya sebelum pakai tudung owning dan tudung syria…

memang saya pakai  tudung bawal…

hari ahad lepas ingat nak pegi beli tudung Aidijuma kat the curve tu tapi tak jadik..

kiter dah eksited..Daddy ader hal..

maka kita berangan dulu dengan tudung bawal Aidijuma ni…yek…

 

 

8569088434 07c3e1e723 tudung bawal aidijuma

Bawal  Aidijuma  206 : yang bawah tu semua lawa saya berkenan dengan corak batik tu aww tambah2 yang pink tu sangat cantik…harga dalam 59 ringgit..

tapi yang printed kulit ulor tu saya cam geli terasa cam ular belit2 kat leher…

 

 

8568004123 88c8d25378 tudung bawal aidijuma

Bawal  Aidijuma  206 : Ini pun semua lawa-lawa corak kekotak … tambah yang purple tu…

 

 

8568004443 7a1e1fb295 tudung bawal aidijuma

Bawal  Aidijuma  Safari ni pun cantik saya suka kaler pink, hitam, oren tu pun lawa jugak ok..

Tak sabar pulak rasa nak pakai Bawal  Aidijuma ni..belipun tak lagi dah berangan…hehe

Jumaat ni lepas kerja…ku kan ajak mu En Daddy…jangan banyak alasan…

pixel tudung bawal aidijuma

10 Responses to “tudung bawal aidijuma”

  1. amirah says:

    cantik2 tudung bawal aidijuma ni

  2. nens says:

    saya peminat bawal dulu dan skang, sbb mcm x yakin je bila pakai yg ade awning..tp sesekali pakai rs kelaianan die..hehe

  3. cantik tudung bawal adijuma kan :0

  4. Nora says:

    eh cantik2 juga tudung ni… saya sejak berhenti keje dah lama tak membeli tudung…

  5. ajumohit says:

    mmg cantik kan lizz, belum ada lagi koleksi bawal ni, sebab malas nak gosok hihi

  6. ieyda says:

    minat jgk tudung bawal aidijuma nie…tp lum ada dalam simpanan lagi, hihihiii

  7. ahmadjai says:

    salam akak
    if ade nak letgo tudung aj prelove bgtau ye
    0177147619
    tq :)

  8. tudung_aidijuma says:

    Visit ig tudung_aidijuma.banyak tudung aj nak di letgo murah murah.stok terhad.cepat2.nnti kempunan design idaman.

  9. sue anggerik says:

    First time sy pkai aj terasa mcm muda ni.
    Mcm mana cara sy nak order.
    Sy suka aj 205 safari tu..

  10. aishah says:

    Assalam sis..kalau ade yg nk letgo aj prelove bgtau sy ye sis..0196680377


Leave a Reply

Current day month ye@r *