wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

17 Jan

Tukar domain dan dapat anak buah baru…

Author:lizz

Semenjak dua menjak ni blog saya ni ader masalah sikit tah ke haper tah…malas nak pikir…huhu….tu yang tukar domain baru…nak nangis rasa…tapi takper…ilek2 jer….

Saya gunakan khidmat  exabyte  beli domain baru n hosting sekali… sib baik kawan En daddy tolong settle kan semua nasib baik ok..TQ Fik.. kalo tak nangisla acik…haha

ok sementara tu jom kita layan adik qaysara  dan kawan baru dier baby baby Ayraa Batrisya  cousin nyer……..comel sungguh baby ni..geram…adik duk menepejk jer kat baby…jap2 kis jap2 peluk… suka sangat ngan baby

8387741987 d9ba614e81 b Tukar domain dan dapat anak buah baru...

tengok la anjer ni…kasih sungguh ngan baby tu…siap sedih lagi nak balik suruh hangkut baby yang comell tu sekali balik.

8388830242 cd01330940 b Tukar domain dan dapat anak buah baru...

siap pujuk daddy buat balik baby Ayraa huhu sian pulak tengok…nanti la mummy hadiahkan adik baby k…tunggu…hehe

 

 

pixel Tukar domain dan dapat anak buah baru...

6 Responses to “Tukar domain dan dapat anak buah baru…”

  1. anne says:

    ooo tkar domain rupanya..patutlah nak masuk tadi tak boleh…

    haha bolehlah bagi si adik tu baby satu ye..hehe

  2. IntaNBerliaN says:

    ooo tukar domain baru.. nasib ok kan..

    Wah, nak hadiahkan adik yer… ok, saya doakan n menanti berita gmbira tu.. heheh

    *best tau ada baby.. hehhe

  3. tykaq domain patut kena isi blk form nama etc ni
    selalu x payah ngeee
    comey nyer anak buah uols ni
    syok bau bb :)

  4. lieyalatif says:

    ooo patut le lizz tukar domain yeak…..lieya pun tingin nak pakai domain sendiri…tapi lieya ni bangang bab2 IT ni …mmg haram jadah tak tau huhuhuhu

    ayooooo…qaysara nak adik lagiii tuuuuu he he he…ape lagi mama oiii…boleh dah tu proses lagi sorang ekekekeekekeke

  5. Kakzakie Purvit says:

    Adik tu nampak macam beria santa Lizz. Dah patut dapat adik pun sebab dah pandai jaga. Budak perempuan memang suka adik biasanya Lizz. Montel pulak tu..

  6. cho zila says:

    oooo dah tukar domain.. nasib senang akak masuk tadi… baby tu memang sangat comel ok.. anak2 akak tak suka baby.. kalau der baby tak teringinpun nak sentuh.. tanya nak baby tak .. tak nak.. alahai..


Leave a Reply

Current day month ye@r *