wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

14 Nov

ucapan awal muharram 1434 | kad ucapan maal hijrah 1434

Author:lizz

kad ucapan maal hijrah 14341 ucapan awal muharram 1434 | kad ucapan maal hijrah 1434
ucapan awal muharram 1434  | kad ucapan maal hijrah 1434

Sempena menyambut Awal Muharram 1434H  saya dan keluarga ingin mengucapkan salam maal hijrah 1434 kepada semua….yeyyy esok cuti lagi…sekejap jerkan masa berlalu ..hari berganti bulan berganti tahun pun berganti, tahun baru ni harapan pun mesti baru semangat pun baru jugak yer dak….

Moga tahun baru ini kita semua  lebih berjaya dan lebih bahagia dan moga hari-hari akan datang  lebih baik dari hari sebelumnya….

 Info Sambutan Maal Hijrah 1434h

sambutan  Maal Hijrah ini merupakan kesinambungan dalam memperingati dan menghayati peristiwa hijrah Rasulullah SAW dari Mekah ke Madinah yang telah mengubah senario dan lanskap dunia. Umat Islam pada ketika itu telah berubah daripada umat yang ditindas kepada umat yang kuat dan gagah dan mampu memerintah dan mentadbir  Madinah sekaligus memiliki kerajaan sendiri. Makanya umat Islam telah bebas bergerak menyampaikan dan mengembangkan dakwah Islam ke mana sahaja.

pixel ucapan awal muharram 1434 | kad ucapan maal hijrah 1434

3 Responses to “ucapan awal muharram 1434 | kad ucapan maal hijrah 1434”

  1. azuramira says:

    Assalamualaikum…..Salam Maal Hijrah Sahabat2ku Fbku…Selamat Malam semua….semoga hari mendatang lebih baik dari sebelumnya…..

  2. Pauziah says:

    SELAMAT MENYAMBUT AWAL MUHARAM
    DARI KAMI SKLUARGA


Leave a Reply

Current day month ye@r *