wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

1 May

Ucapan harijadi untuk anak mummy Qaysara | Happy Birthday Qaysara anak mummy dah 3 tahun….

Author:lizz

Ucapan harijadi untuk anak mummy Qaysara | Happy Birthday Qaysara anak mummy dah 3 tahun….

ibu dan anak  Ucapan harijadi untuk anak mummy Qaysara | Happy Birthday Qaysara anak mummy dah 3 tahun....

Hari ni merupakan Harijadi anak perempuan mummy sorang ni qaysara atau ara aka kelinting hehe pepagi lagi saya nyanyi wish Happy birthday Kat dier tapi dier buat dek jer….hari ni harijadi saper mi….boleh lak dier tanyer birthday saper bertuah betul Qaysara ni dah tentu-tentu mummy nyanyi kat adik kan….takpelah kecik lagi kan..

Abang siap request nak kek best kat Midvalley aper lagi kalo tak secret recipe… coklat  indulgence itu yang dierang suker sangat….memang makan sampai kenyang dan comot..hehe

Adik Qaysara semoga cepat membesar dan pintar,walaupun skang ni mulut banyak (cakap mcm org besar)..nanti adik qaysara dah boleh start membaca semoga lagi cepat pandai..Okaylah..ni daddy pun dah sap pakai baju dah..Mummy baru nak mandi..hehe..so Happy birthday Qaysara 3 Tahun sempena hari buruh…

pixel  Ucapan harijadi untuk anak mummy Qaysara | Happy Birthday Qaysara anak mummy dah 3 tahun....

2 Responses to “Ucapan harijadi untuk anak mummy Qaysara | Happy Birthday Qaysara anak mummy dah 3 tahun….”

  1. Ajumohit says:

    Happy birthday ara!!! Moga pjg umur n murah rezeki ye ;)

  2. adeeya says:

    Happy belated birthday Qaysara :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *