wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

16 May

Ucapan Selamat Hari Guru 2012 : mummycute | Tema Hari Guru 2012

Author:lizz

Ucapan Selamat Hari Guru  2012 : mummycute  | Tema Hari Guru  2012

Selamat Hari Guru kepada semua cikgu-cikgu diluar sana tak kiralah cikgu aperpun janji anda semua bergelar pendidik….jasa dan pengorbanan mu  dingati dan tidak akan dilupakan…

Abang uwais sibuk duk tanyer saya…..mummy esok nak belikan aper kat teacher ….belikan coklat nak bagi kat teacher boleh?…hamboi coklat jer ker…bukan abang uwais yang suker makan coklat…

hmm tgh memikir nak belikan aper untuk teachernyer ni…ingatyer nak buat kad jer dan abang uwais pulak sibuk nak letak cekelat sekali, siap dier cakap nak bentuk love lagi cam kad hari ibu  untuk saya hari tu….siap nak buat kad sendiri lagik padahal dier tengah sibuk exam….

selamat hari guru saya ucapkan kepada semua guru di seluruh malaysia….

Tema Hari Guru  2012 : Guru Inovatif Melonjakkan Transformasi Pendidikan Negara

Info Hari Guru:  Tarikh Hari guru  16 Mei dipilih sebagai Hari Guru kerana pada haribulan yang sama dalam tahun 1956 Majlis Undang-Undang Persekutuan Tanah Melayu (Federal Legislative Council) telah menerima cadangan-cadangan Laporan Jawatankuasa Pelajaran (Report of the Education Committee) sebagai dasar pelajaran bagi negara kita. Dokumen tersebut yang dikenali sebagi Laporan Razak (Razak Report) telah menjadi Dasar Pelajaran Kebangsaan semenjak itu.

pixel Ucapan Selamat Hari Guru  2012 : mummycute | Tema Hari Guru  2012

5 Responses to “Ucapan Selamat Hari Guru 2012 : mummycute | Tema Hari Guru 2012”

  1. Ajumohit says:

    Selamat hari guru untuk semua guru2 di mlaysia! Aju bagi fridge magnet bentuk love je kat Cikgu bebudak ni ;)

  2. hepi teacher’s day..semoga lebih tabah layan kerenah anak2 murid skang..;)

  3. Ungu Violet says:

    selamat hari guru utk semua guru2….:)

  4. izan ishak says:

    selamat hari guru buat semua yg bergelar guru tak kira di mana berada!

  5. lieya_latif says:

    ekekeekek…pandai abg uwais demand yeak…siap nak boh coklat lagi hah…mmg syg betol tu ngan cikgunye……takpe la setahun sekali …mama kene belanje cikgu cokelat nampaknye tu heheehehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *