Wow it’s So Cute

Facebook Like

My instagram

google

24 Oct

ucapan selamat hari raya Aidiladha | Kad Ucapan Selamat raya korban

Author:lizz

ucapan selamat hari raya Aidiladha | Kad Ucapan Selamat raya korban | Hari Raya Haji 2012

6312781629 dbc9e4f227 b ucapan selamat hari raya Aidiladha | Kad Ucapan Selamat raya korban

Jumaat  ni….

dah nak raya Haji…so saya masih kerja lagik….mintak2 la kerja half day …U all balik kampung biler ek? saya balik jumaat pagi..

Tahun ni saya  balik ipoh ikut En Daddy …teringat kat my family…mesti dierang rindukan saya yang kuat membebel ni..kalo takder kat umah tu mesti sunyi…hehe betul tak adik2 ku…rindu nak bergaduh ngan korang…dushhhh..

Kat kampung saya sambutan raya korban ni meriah gak…kat umah nenek uwais memang banyak dapat daging korban kadang sampai penuh peti ais…kadang siap bawak balik ke KL….

Saya ni bab makan daging ni takder masalah taram jer semua…tapi bab alergik payah sikit kadang tetiber lepas makan daging seluruh badan gatai2..habis bintat satu badan adoi..korang ader tak alami problem macam saya……..tapikan kadang tu saya hentam gak makan daing maner boleh lepaskan peluang makan daging korban yang dah tentu sedapkan…yer dok…

Tahun ni abang ader buat korban untuk Fisha mesti meriah…*sedih…tapi nak wat camaner kali ni turn En Daddy ikutkan sajer…

bila beraya diIpoh tak tau best ker tak huhu….

Apapun

Sempena Menyambut Hari Raya Haji atau raya Hari Raya korban  jumaat ni (26 oktober  2012)…. saya & Family ingin Mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha..kepada semua sahabat dan taulan serta family di kampung jangan lupa ahkak tau… ..*sedih

 Coretan : Hari raya hari raya aidiladha  adalah perayaan yang istimewa kerana ia merupakan hari untuk umat Islam memperingati kisah pengorbanan Nabi Ibrahim dalam menunaikan perintah Allah dan ke-sabaran anaknya Nabi Ismail dalam memenuhi perintah Allah s.w.t..

pixel ucapan selamat hari raya Aidiladha | Kad Ucapan Selamat raya korban

9 Responses to “ucapan selamat hari raya Aidiladha | Kad Ucapan Selamat raya korban”

  1. Ajumohit says:

    selamat hari raya aidiladha buat lizz and family ;)

  2. mamyharraz says:

    Selamat hari raya korban utk awk,

    sy beraya di kl je tak kemana sbb mak masuk korban kt surau sini..tp kalau dpt balik kampung best jugak kan..

  3. Salam Aidiladha buat mummycute sekeluarga..^^

  4. kakcik says:

    Salam Aidil Adha Lizz. :)

  5. wahida says:

    selamat hari raya aidiladha dear…

  6. Nora says:

    salam aidiladha lizz… (^_^)

  7. izan ishak says:

    salam aidiladha buat lizz n family…

  8. LYAFRINA says:

    salam aidiladha buat lizz & family


Leave a Reply

Current day month ye@r *