wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

31 Dec

Ucapan Selamat tahun baru 2012 dari Mummycute.com

Author:lizz

Ucapan Selamat  tahun baru 2012 dari Mummycute.comselamat tahun baru 2012 Ucapan Selamat  tahun baru 2012 dari Mummycute.com

kad Ucapan Selamat  tahun baru 2012 dari Mummycute.com

Diam tak diam dah nak masuk tahun Baru  2012….banyak kenangan terindah tahun 2011 ni…. ader suka dan duka….Azam 2012 aper ek….malam ni kena buat check list hehe….Azam 2011 banyak jugakla yang tercapai tapi ader gak yang nak continue 2012 lak hehe….Tahun Baru 2012 ni banyak benda nak kena uruskan termasuklah Sekolah Abang… puas gak memilih tak tau yang maner satu nak pilih huhu….

Azam tahun ni  kalo boleh macam-macam nak buat untuk anak-anak mummy ni….nak lebihkan masa untuk Uwais & Qaysara tak luper Untuk Mr Daddy…Kerja pulak aper ek….nak lebih rajin n lebih fokus memandangkan banyak benda nak kener handle tahun 2012 ni pening gak ni….Untuk blog pulak tahun 2012 ni yang pasti nak tuko header kerjanyer mudah asyik menangguh jer nak kemaskan lagik blog nih….tu jerla….dalam kepala skang….hehe

Apepun Selamat Bercuti dan Selamat tahun Baru 2012..

pixel Ucapan Selamat  tahun baru 2012 dari Mummycute.com

3 Responses to “Ucapan Selamat tahun baru 2012 dari Mummycute.com”

  1. rozuan says:

    selamat tahun baru mummycute

  2. ajumohit says:

    salam tahun baru MC!!!! moga tahun ini lebih baik dari sebelumnya kan!!!

  3. adeeya says:

    happy new year mummy cute. apa khabar uwais and qaysara? :) hee xx


Leave a Reply

Current day month ye@r *