wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

6 Jan

Ustaz Azhar Idrus (UAI) best betul dengor ceramahnyer….

Author:lizz

Ustaz Azhar Idrus (UAI) best betul  dengor ceramahnyer….

Sejak dua menjak ni tertarik betul dengan ceramah Ustaz Azhar Idrus yang makin terkenal skang ni….kalau kat office kiteorang time makan kalau pi satu café tu memang setiap hari dier pasang dari tahun awal 2011 lagi Ceramah Ustaz Azhar Idrus dipasang sampai sekarang…memula dengar ceramahnyer tertanyer-tanyer siapa ustaz yang bagi Ceramah ni best dan klakar Cam Osama Laden pun ader hehe…

K iteorang yang duk makan ni pun masing tersengih atau tergelak dengan celotah yang mencuit hati Ustaz Azhar Idrus ketika berceramah….memang vcd nyer memang laku cam goreng pisang panas ramai tul orang suka Ustaz Azhar ni walaupun loghat Dalam bahasa Teranung tapi kiteorang masih lagi paham aper yang dia perjelaskan..

Ustaz Azhar Idrus ni ader blog gak rupernyer http://ustazazhar.net siap ader jadual kuliyah lagi…

Biodata  ustaz azhar idrus

  •  terkenal sebagai pendakwah yang aktif mengajar serta dijemput untuk berceramah mempunyai gaya penyampaian tersendiri kerana perwatakannya mudah didampingi, berani dan lucu.
  • Bersekolah di Sekolah Inggeris Sultan Sulaiman Kuala Terengganu hingga Tingkatan 6.
  • Pernah menjadi seorang guru muzik pada tahun 1985 ..Nak tahu lebih lanjut biodata Ustaz Azhar jom ke blog http://kuliyah.ws/ustazazhar.html
  • Blog: http://ustazazhar.com

 

 

pixel Ustaz Azhar Idrus (UAI) best betul  dengor ceramahnyer....

4 Responses to “Ustaz Azhar Idrus (UAI) best betul dengor ceramahnyer….”

  1. intan_blur says:

    sye jg yg ketinggalan belum penah dgr dia ceramah lg..
    tp ramai yg kate dia best kan

  2. nenscollection says:

    saya pon suka ustaz ni..mmg best die punyer ceramah sempoiii jek..

  3. ila says:

    selalu dgr ustz idrus ni kat youtube..memang best

  4. Kakzakie says:

    Siapa tak kenal dia. Jadual utk dia berceramah pun padat. Biacarnya tak ada tapis tegak terus, siapa yg terasa pasti tersengih. Kakak suka tazkirah darinya…


Leave a Reply

Current day month ye@r *