wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

19 Apr

Uwais Moody Sand Art boleh membantu…

Author:lizz
t31a Uwais Moody Sand Art boleh membantu...
Alamak anak mummy yang mummy sayang ni bersedih lagi bukan aper tadi kiteorang pergi meronda kat putrajaya ader lah terserempak dengan si mamat ni tak lain tak bukan Ultraman konon penyelamat dunia tulah bukan la mummy & daddy tak nak beli tadi baru jer mummy beli kat kedai apek tu belum bukak lagi dalam keter tu kan…
ha mulalah dia merepek yang dalam keter tu tak best tak der raksasa yang ni ader raksasa ha sudah dier dah jadi patung dah tercegat jer kat situ aper lagi mummy dah tunjuk muka singa kat dier tapi boleh jer dier wat dek jer, aah guna trick no 2 konon tinggalkan dier kat situ pun tak jalan last2 ambil tindakan berani dengan menngunakan kuasa kuda tarik dier dan angkat sambil dukung dan bawak lari daripada situ mak ai dier menjerit bagai nak rak tapi mummy buat dek jer daddy ngan adik Qaysara pergi bayar parking sambil tu mummy mengeluarkan senjata sengatan gergasi untuk bagi dier diam sikit ha lepastu dalam keter mummy and daddy pujuk dier dan bukak mainan yang beli tadi habis dia campakkan kat belakang kereta…habistu kiteorg diam jer dalam perjalan balik umah, nanti kalau pujuk lagi parah Uwais ni kiteorg biarkan jer die selungkupkan muka dier dgn bantal tu sambil teresak2 sian gak…kiteorang pun borak biler dier dah agak tenang mungkin terlena kot daddy berkata huru hara hari ni gara2 Ultraman ni sambil gelak…qaysara cam paham jer aper yang daddy dier cakap sambil tersenyum..dah sampai umah…t33 Uwais Moody Sand Art boleh membantu...
Sampai kat parking Abang pun sedar dier nangis lagi huhuhu daddy ngan Mummy tak sayang uwais lagi. daddy dukung sambil pujuk dier naik atas lepastu dier diam sambil merepek tah haper tah sambil nangis lagi mungkin sedih dalam lif mummy terfikir aper nak buat bagi dia happy kembali aaaahhh ader sand Art Ultraman yang mummy beli dah lama tapi takder masa nak buat haaa inilah masanyer nak buat mender ni… mummy pun suruh daddy jage adik Qaysara terus mummy dukung abang & cakap ngan dier jom kiter colour Ultraman nak tak sayang…dier nangis lagi huhuhu nak jom la….. sorry mummy sayangggg mummy, sedih la pulak mummy pun peluk dier dan ambil meja and buat sama2 ngan dier..happy sangat muka dier….t334 Uwais Moody Sand Art boleh membantu...
Muka Happy jer biler Ultraman dah siap…t32a Uwais Moody Sand Art boleh membantu... Kan comel…bila dah Happy Sayang Abang Uwais….

 

pixel Uwais Moody Sand Art boleh membantu...

Leave a Reply

Current day month ye@r *