wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

8 Dec

Uwais Test Shot at Mug Shot Agency

Author:lizz

Salam semua…ummp mood nak tdo takde lagi jadi godek2 komputer sambil makan kerepek buatla entry ni..hari semalam agenda pada mulanya nak melepak sambil Blog berchatting kat FB dan masak nasi ayam hainan tapi Cik Nina Call ajak Abang Uwais pergi test shot kat Area Daman sara ..jadi kami pun bersiap ke sana seronok betul Abang dah awal2 pilih baju yang nak dipakai..yang wajibnya biasala seluar yang dia suka pakai tulah yg dicapainya takpe la janji abang ok…

Ok layan je la gambar-gambar abang Uwais & Arrayan…

Jangan lupa CONTEST masih lagi berjalan…jom join pada yang masih belum join..

abangtest shot1 Uwais Test Shot at Mug Shot Agencyabangtest shot3 Uwais Test Shot at Mug Shot Agencyabangtest shot2 Uwais Test Shot at Mug Shot Agency

pixel Uwais Test Shot at Mug Shot Agency

17 Responses to “Uwais Test Shot at Mug Shot Agency”

  1. caera says:

    hehehehe…comel la adek tu…nak culik boley???…heheheh

  2. A~ says:

    hi there. thanks for visiting my blog. cantik ur blog. rajin eh u hias. i ni buta teknologi so biar je la my blog rupa gitu. =P
    i rasa mcm pernah nampak la u before. u look very familiar. hmmm… kat mana eh.
    btw, ur kids sangat comel. how old r they? commmeeellllll sangat!!!
    take care =)

  3. adeeya says:

    whoa :O uwais dah bole jadi model laaa :D

  4. yan says:

    bagus ada activity cam ni. Anak2 akak dulu pun cam ni. siap boleh saving…

  5. maya amir says:

    nak tgk gmbr2 yg diambil..nanti sharelaa sini:)

  6. gloxiniafh says:

    salam.. thanks sudi singgah blog sy… i’ve follow u back.. ur kids was sooooooooo daem cute lol~ nice blog too.. hee ^^

  7. raudhah says:

    comey nya anakmu……….

    eeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiii…nak cubit la rasenya …biaq la mummy dia nak marah ker, nak itu, nak ini ker…asal dapat cubit pipi uwais…=)

  8. Dinaz says:

    kecik2 da pandai bergaya ni…cute la..

  9. rina says:

    suka tgk rambut uwais, comelll

  10. anastasyea says:

    comel .. macam nak cubit je pipi budak2 tu!

  11. mummycute says:

    caera:nak culik? hehehehe
    A~:tq..ye ke..saya hias blog ni saja suke2..
    adeeya: ala suka2 jer dapat belum tentu
    yan: bestkan
    maya amir : gambar aper ek

  12. Adam says:

    memang2.. sangat comel. :)

  13. mummycute says:

    Pendekar: ajar la silat ke takkan nak main sorok2 jer..
    Adam: tq

  14. che armad says:

    Pehh… bergaye da,,, smart sangattt…

  15. Beruang says:

    GERAAAAMMM. comel sangaaatt

  16. Cempakamelati says:

    Comelnya anak-anak awak…pandai bergaya depan camera lagi.

  17. bantalbucuk says:

    sangat comel mereka ber2..hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *