wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

29 Nov

Video kami sekeluarga dalam philips Lightover | Philips Lighting Malaysia

Author:lizz

hadoiiii…masih tak percaya malu…tengok sambil tutup mata boleh tak? tapi nak gak tengok …hehe

ai  ni pemalu orangnyer setakat bergambar posing2 bolehla  tapi kalo bab2 berlakon ker haper memang tak boleh blaaah hancussss…kah kah

1st  time kot bervideo bagai …ai memang berdebar tahap gaban time nak record video ni…tabahkan hati yer jah…

u all mesti tertanya2 knp lakkan bervideo pulak dah dah jadi pelakon ker….tidak2 mak bukan jadi pelakon yer..Haritu nak dijadikan cerita ai  gatai2 tangan masuk contest  philips  Lightover kan…masuk pun last minute lagi 10 minute nak tutup baru hantar…mudah sesangat kot masuk kontest ni kena like Philips Lighting Malaysia kemudian letak kat profile fb  PhilipsLighting Lightover  buat slogan & hantar email gambar umah kita ….ai  bab2 slogan ni serah kat  sifoo  En Daddy tak yah susah nak pikir….kasi  pd sifooku itu dia buat sambil tdo jer hehe……masuk tak pikir aper saje nak suka2 tup-tup menang….bertuah sesangat…ai menang philips Lightover RM 10 000 …happy sangat rasa nak melompat nyanyi lagu JLO- Let’s Get Loud….

ok u all nak tengok  tak video yang tragis ni


*
*
*
*
*
*
*
*
V

Ha ni dia

 dah tengok ker videonyer klakar tak?  sambil tutup muka malu ahkak dan tak nak mengaku itu bukan ai hah boleh?

Kalau dah tengok videonyer u all boleh vote untuk designer  ai dan  korang boleh menang  lampu  yang  kemain lawa dari philips…cepat2 vote kat sini ...Nanti dapat hadiah  lampu yang cantik dari Philips seperti gambar kat bawah ..best kan…..

(jangan lupa vote video ai k)….alah yang di+highligt kat gambar kat bawah …designer Chum Ee Vonn / Tan Yee Kian (MIA)

8226851887 a7ff83cdef Video kami sekeluarga dalam philips Lightover | Philips Lighting Malaysia

Moga korang berdua menang (Chum Ee Vonn / Tan Yee Kian)  k..

TQ  Philips Lighting Malaysia terutama Teh & (alamak lupa nama sorang lagi) yang telah memilih ksaya sebagai pemenang….

Coretan : kemain klakar atengok video sendiri lain beno muka ai dlm tu…bulat no nampaknyer…hehe Nanti ai  update gambar2 nyer lak nanti…

pixel Video kami sekeluarga dalam philips Lightover | Philips Lighting Malaysia

11 Responses to “Video kami sekeluarga dalam philips Lightover | Philips Lighting Malaysia”

  1. mamyharraz says:

    Tahniah dear.
    mmg layak menang :D

    ok je mana ada nampak bulat nampak konfiden ;)
    lawa rmh you yang :)

  2. maszmadi says:

    tahniah yerk……

    erm x bleh nak like like lorrr, kat sini FB kena block.. huhu

  3. Kakzakie says:

    Tahniah dari kakak Leez. Cantik dan menawan. Bila abang kata waahhhhh… nampak dia memang suka betul. Adik pun sama dari airmuka dia pun nampak dia suka betul.

    Dah hubby Leez pun kata dah betul rumahku syurgaku:)

  4. IntaNBerliaN says:

    dah vote… moga awk menag n mg saya dapat lampu tu jugak.. ahhahhahhah

  5. [...] http://haslizalizz.com/video-kami-sekeluarga-dalam-philips-lightover-philips-lighting-malaysia/ Share this:TwitterFacebookPinterestGoogle +1Like this:LikeBe the first to like this. This entry was posted in Contest, Lighting, Malaysia, Video and tagged 2012, Contest, Lighting, Lightover, lightover malaysia, Malaysia contest, mummycute.com, Philips, Philips Lighting, Philips Lighting Malaysia, philips lightover, vote & win, win by farahzulkifly. Bookmark the permalink. [...]

  6. kak ieda says:

    aloor x leh tgk huhuh

    apa2 punn tahniah tau dear !

  7. Nafira says:

    Tahniah!! bertuahnya~
    cantek2 lampu yang dorang pasang!

  8. izan ishak says:

    tahniah lizz!!! suka sgt tgk rumah uolls. makin berseri2lah~

  9. nenscollection says:

    syokknyerrr kak..sume comel2!..suara abg uwais ngn adik qaisara tu membuatkan video tu lg happening..tahniah kak..sgt cantik rumah akak..love it!

  10. Nora says:

    wah…. bestnya… tahniah… tahniah… kemain bercahaya dah rumah tu,,, seronok tgk.. heheh


Leave a Reply

Current day month ye@r *