wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

28 Sep

Vitamin Anak | Blackmores vitamin Sihat semulajadi untuk anak kita

Author:lizz

sticky post Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kita

Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kita

 

lumut4a Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kita

Hai semua ….kali ni mummy nak ceritakan tentang vitamin tambahan untuk anak-anak kerana pada peringkat ini anak-anak memerlukan memerlukan nutrien-nutrien penting sepanjang tempoh tumbesaran mereka . Memandangkan sekarang ini dunia kanak-kanak semakin mencabar dan penuh dengan benda-benda baru yang menjanjikan keseronokan  pada anak-anak kita. Dalam memastikan anak-anak kita sentiasa  ceria dan bertenaga dalam menjalani aktivitimenerokai dunia kanak-kanak tak kiralah dirumah ataupun disekolah….

vitamin tambahan sangat penting untuk membantu mereka…ya memang tak dinafikan, anak-anak diberikan makanan seimbang  setiap hari oleh kita semua tetapi ada sesetengah anak-anak ni tak suka makan sayur, buah-buah , ikan macam simanja mummy dua orang ni Uwais & Qaysara….mereka memang susah nak makan sayur & buah-buahan mereka berdua amat memilih makanan  yang mana memang kita tahu banyak khasiat penting ada dalam sayur dan buah-buahan ni….

 

uwaisnakmakan Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kita

Jadi  bagimemastikan simanja kita mendapat vitamin dan khasiat yang sewajarnya……kini memperkenalkan  “BLACKMORES supplement” vitamin tambahan untuk anak-anak. Mummy mula-mula risau juga samaada uwais & Qaysara suka atau tak makan vitamin BLACKMORES ni…tapi lepas mummy cuba bagi….mereka suka….siap cakap “mummy nak banyak-banyak lagi”….pas tu mummy cakap “ ni bukan gula-gula, tapi ianya vitamin yang membuatkan adik dan abang kuat, sihat dan kuat hehe….

BLACKMORES Supplement ni memang mudah diminati oleh kanak-kanak kerana ianya macam gula-gula…budak-budak mana yang tak suka gula-gula yer tak? Ha….tapi vitamin BLACKMORES memberikan kesihatan pada anak-anak kita…jadi ibubapa tak perlu risau…BLACKMORES tiada pemanis tiruan bebas daripada bahan perisa pewarna dan pengawet tiruan rasanya pun sedap & menggunakan bahan perisa semulajadi iaitu strawberi, vanilla, oren dan Rasberi  …BLACKMORES  dirumus sebagai tablet dan kapsul mudah kunyah dan budak-budah mudah meminatinya….dan ianya juga selamat untuk gigi jadi mummy tak risau dah…

BLACKMORES supplement” akan membantu anak-anak mummy dengan vitamin yang diperlukan dan menikmati tumbesaran yang optimum…Dulu mummy asyik risau jer kalau uwais & Qaysara ni tak makan sayur, ikan atau buah….tapi sekarang dengan “BLACKMORES supplement”  memang menyenangkan hati mummy…anak-anak mummy pun Nampak lebih cergas dan jarang diserang penyakit…..Terima Kasih BLACKMORES

1)   BLACKMORES Kids multivitamin + minerals

MultivitaminsMinerals kids  Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kitaDapat membantu kanak-kanak yang aktif untuk mendapatkan vitamin dan mineral yang secukupnya terutama bagi anak-anak yang cerewet memilih makanan sekiranya  dan tidak mahu makan makanan  yang sepatutnya seperti sayur dan sebagainya..Kids multivitamin + minerals mempunyai 19 khasiat yang diperlukan oleh kanak-kanak bagi menyokong funsi kognitif seperti penumpuan serta ianya bagus untuk perkembangan tulang anak anda. BLACKMORES Kids multivitamin + minerals juga mengandungi iodine yang penting untuk mengekalkan  metabolism yang sihat bagi pertumbuhan dan perkembangan otak yang sihat dan ianya terbaik untuk perkembangan mental anak-anak kita.

2)  BLACKMORES Kids fruity fishies

Blackmores Kids Fruity Fishies Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kita

Membantu menyokong Perkembangan otak kanak-kanak dan dapat menyokong perkembangan otak yang sihat dan membantu mencerdaskan minda anak-anak terutama sekali dalam pelajaran. Dirumus menggunakan minyak ikan pekat dan anda hanya perlu memberikan anak anda satu sahaja kapsul mudah kunyah setiap hari rasanyer sangat sedap dengan perisa semulajadi .

 

 

3) BLACKMORES Kids mineral Plus

Kids mineral plus Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kita

Membantu menyokong perkembangan otak yang sihat dan ianya membantu dalam memberi daya tumpuan  untuk anak-anak terutama dalam proses pembelajaran. BLACKMORES Kids mineral Plus Mengandungi 8 khasiat penting untuk menyokong perkembangan yang sihat untuk anak kita dan ianya juga mempunyai perasa semulajadi dan enak.

Berita baik untuk para ibubapa BLACKMORES kini telah mengadakan peraduan BLACKMORES  Online Contest  “Our Best Moment” dimana  kita  hanya perlu menghantar gambar saat-saat terindah bersama anak-anak….gambar yang comey2 la kan…

contest Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kitasangat mudah peraduan ni kan….Untuk menyertainya…Jom ke  peraduan BLACKMORES  Online Contest  “Our Best Moment” upload gambar bersama anak dan buat caption sikit bermula dengan ayat   “Today’s The Day, ..” lepas tu submit & sharekan kat fb..untuk memudahkan kawan2 like…

lagi satu!  jangan lupa likekan sekali gambar mummy & qaysara yer… mudah jer klik kat sini   http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/88071 & Vote….

like Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kita

Gambar Qaysara & mummy comelkan…siap ader bee tolong susunkan bunga kat crown adik ara lagi tau ….

Peraduan BLACKMORES  Online Contest  “Our Best Moment”  ini membolehkan kita  semua berpeluang memenangi hadiah : 

hadiah utama Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kita

Percutian  2Hari 1 Malam di Singapura dimana kita  berpeluang ke  Singapore Park Hopper  ke Jurong Bird Park, Night Safari dan Singapore Zoo (untuk 4 orang ahli keluarga)

 

 

 

 

 

 

Percutian  Percutian 2 Hari 1 Malam  di  theme park Genting Highlands beserta pas masuk ke theme Park  (untuk 4 orang ahli keluarga)

 

 

 

 

 

 

 

Percutian 2Hari 1Malam  menginap di Sunway Lagoon beserta pass ke Sunway Lagoon (untuk 4 orang ahli keluarga)

 

 

 

Token dari  Blackmores termasuk  2 tikit menonton  movie (worth RM80)

Menarikkan….jom sertai ramai-ramai….jangan lepaskan peluang….untuk menyertai  BLACKMORES  Online Contest  “Our Best Moment”.

pixel Vitamin Anak | Blackmores  vitamin Sihat  semulajadi untuk anak kita

4 Responses to “Vitamin Anak | Blackmores vitamin Sihat semulajadi untuk anak kita”

  1. azizi says:

    anak2 saya suka makan blackmore yang buah tu..

  2. su says:

    bleh bg anak try nanti..

  3. amy says:

    tak pernah bg ank try..takut tak makan plak

  4. azizi says:

    jgn risau..try dulu..boleh makan tu..sedap


Leave a Reply

Current day month ye@r *