wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

6 Jun

Wanita (Ibu) Bekerjaya | Setiap Hari Penuh Kebahagiaan

Author:lizz

Wanita (Ibu) Bekerjaya | Setiap Hari Penuh Kebahagiaan

Salam semua..hari ni mummy nak perkenalkan satu blog pilihan mummy yang best kategori ibu bekerjaya Cik Puan hanna yang mempunyai sepasang cahaya mata yang cute mute Khayra Nur Rania & Khair Amsyar , mummy sangat mengagumi tuan punya blog ni yang sangat pandai menguruskan masa bersama suami dan anak2 dan dalam waktu yang sama dapat menguruskan masa bekerja dengan jayanya …  yang lagi best cik puan hana sangat komited dalam penyusuan badan anak-anaknya bukan senang tau banyak pengorbanan perlu dilakukan hanya ibu2 jer yang mengerti semua ni….. kat blog dia  jugak banyak tips dan info terutama untuk baby menyusu dan info pasal perkembangan kanak2 tak rugi singgah di blog cik puan hanna ni tau.

ibu bekerjaya Wanita (Ibu) Bekerjaya | Setiap Hari Penuh Kebahagiaan

jom singgah kat blog Cik Puan Hanna :  http://hanna-storyofme.blogspot.com


pixel Wanita (Ibu) Bekerjaya | Setiap Hari Penuh Kebahagiaan

5 Responses to “Wanita (Ibu) Bekerjaya | Setiap Hari Penuh Kebahagiaan”

  1. Hanna says:

    Salam Kak Liza..thanks review blog saya..nnt suruh Kerul belanja ye..haha..

  2. lyafrina says:

    bukan senangkan nk jd surirumah & dlm masa y sama keluar bekerja… balik rumah, samb kerja kat rumah.. mmg sgt2 letih.. tp ni kiranya dh blh myusu badan lagi.. mmg bagus & sgt2 konsisten… nk g kenal gak ni

  3. hawa says:

    wanita adalah hebat! sebab dalam satu masa pegang banyak peranan…


Leave a Reply

Current day month ye@r *