wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 May

warna 2011 | Tema warna terkini

Author:lizz

warna 2011 | Tema warna terkini

Tahun ni mummy dan keluarga bertekad membuat baju raya awal tak pernah2 tau biasa beli seminggu nak raya baru menggelabah nak cari baju lepastu mulala cari tak jumpa baju dah suka saiz pulak tak der kan last2 main hentam jer beli akhirnya tema warna dah caca marba jadilah ia warna warni tapi untuk raya 2010 berjaya jugakla pakai sedondon walaupun beli baju 2 tiga hari lagi nak raya beli pun kat masjid india jer…tu yang tahun ni mals nak bersesak nak cari baju last2 minute ni…

Untuk tahun ni warna pilihan mengikut  “PANTONE FASHION COLOUR 2011″ konon la kan  tak tau la lagi jumpa ke takkan….berangan jer dulu…. tengok jer pilihan warna2 kat bawah tu pilih jer yang maner satu…

5708640263 933a3b2e5f warna 2011 | Tema warna terkini

Honeysuckle
PANTONE 18-2120
warna merah muda yang memukau…tapi koleksi warna dah banyak…lelaki tak berapa sesuai warna ni…terutama mr Daddy…

Coral Rose
PANTONE 16-1349
warna ni pun cantik  ala-ala oren gitu memang jelas dan nyata warnanya hehe…

Peapod
PANTONE 14-6324
pilihan Warnani susah nak cari terutama sekali tudung susah nau nak cari warna ni..

Beeswax
PANTONE 14-0941
Cantik dan menawan warna ni kan

Silver Peony
PANTONE 12-1206
Warna yang sangat neutral dan  sesuai dijadikan warna background kain yang bercorak2 dan warna ini sesuai dipadankan untuk semua jenis warna sweet jer kan…

Russet
PANTONE 18-1235
Warna yang sangat dramatic….boleh cuba gak warna ni…

Regatta
PANTONE 18-4039
ha ni lagi satu warna yang nampak lembut jer biler pakai…best gak warna ni

Blue Curacao
PANTONE 15-4825
Warna ni pun mummy terpikat gak tapi rasanyer warna tema tahun lepas

Lavender
PANTONE 15-3817
Warna yang romantik sangatkan…

Silver Cloud
PANTONE 15-4502
Warna awan perak yang neutral ni,  sangat comel kalau digabungkan dengan warna Honeysuckle…
pixel warna 2011 | Tema warna terkini

13 Responses to “warna 2011 | Tema warna terkini”

  1. nza says:

    xtrfikir pn pasal raya lagi…hi…

  2. zaza says:

    suka lavender :) hehe

  3. tika leh says:

    suka color russet tu..

  4. hawa says:

    salam kak…suka tgk rumah2 skunk yg macam2 warna…teruja lebih

    • mummycute says:

      skang dah ader pelbagai tema warna…tinggal pilih jer warna yang maner berkenan yang bersesuaian ngan konsep yang kita idamkan…

  5. ziana says:

    Mummy saya rasa kena buat semua skali coz sumua cantik.. sempat lagi if sebulan 2 kaler masih sempat ni..

  6. Mira says:

    heeee thn ni nak wat wane oren dgn cik abg syg hikhik

  7. cik naaa says:

    mummy… kaler coral tu lawa kan? tapi jatuh hati ngn kaler regatta la pulak. aishh. gerammm. nak je sumer kaler . hehee


Leave a Reply

Current day month ye@r *