wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

30 Jan

warna coral yang sweet

Author:lizz

coral warna apa ek?

rasanyer warna oren2 kearah peach2 gitu kan

Eh tetibe saya suka warna coral..

cute n sweet2 sangat ..

cam lawo jek kalo…. pakai kaler nih..

verangan la kan…hehe

meh kita layan padanan warna coral sweet itu…ewaahhhh…

952e23792ca05a479a6f8d7601313b19 warna coral yang sweet

Ha nengok la nih..cardigan warna coral..lepastu baju lak ader warna coral n turqois…comelkan….
4b8f0b7829e19e1d1b07b73161db407a warna coral yang sweet

yang ni pun lawa gakkan…

2c439e4cc8bed7d52d832cccb1b2bcbf warna coral yang sweetyang ni paling cute & comey…

uolllsss suka yang mana….

pixel warna coral yang sweet

14 Responses to “warna coral yang sweet”

  1. suriaamanda says:

    Suka semua tu…cantik sangat…

  2. mamyharraz says:

    lawaaanya kaler ni lizz
    sweet manis gula gittew :)

  3. dana says:

    lembutnyer color itu… lawo sgt

  4. Kakzakie Purvit says:

    Ini warna handbag kakak sekarang Lizz. Kakak baru aje beli palazzo warna ini juga. Tengah suka warna ini. Macam sweet aje kan..

    Tapi kakak aje yg tak sweet dah tua hihi…

  5. cantik warna,.. lembut sahaja

  6. mummydearie says:

    Boleh tak kalau nak suka semuanya sekali? Sweet sangat warna ni kan… tapi tulah saya tak sesuai kalau pakai lipstick warna nih…nampak macam alahai…tak sesuai ler senang cerita. Tetiba terasa nak cari kasut warna nih…

  7. titan says:

    ohh..itu rupanya warnanya. lembut.

  8. Fiza Rahman says:

    Cantik juga kaler ni. Sweet jer.

  9. cik puan says:

    lawo kaler nye..lembut je…sejuk je cik tengok…
    suke sume lah….hihihihi

  10. soft jer kaler dia..suka..^^

  11. tihara says:

    cantik, dia macam color peach pon ade kan :)

  12. ajumohit says:

    aduyaiii sweet sangat semua kaler tu lizz, mmg tingin nak matching cenggini ;)

  13. cho zila says:

    Suka no 2… ringkas…
    Warnani mmg sweet

  14. puan kutu says:

    warna yg sweet utk gugurl n wanita..baju afia ada ak wana coralni..ibu pun ada.hehe


Leave a Reply

Current day month ye@r *