wow its so cute

jom shopping hijab pin

Facebook Like

google

11 Apr

Warna pilihan terkini | Kuning keemasan

Author:lizz

Entah  mimpi aper entah tetibe pulak minat kaler kuning ni memang nampak cun habis la…. rasa  segar cam bunga matahari jer biler tengok design kaler kuning ni… terus jer jatuh hati semuanya cantik, menarik memang the boomla…

hari tu dah nyoping baju & tudung kaler kuning tu yang nak selit gak gambar sendiri pakai kuning…. perasan….haritu koleksi pink habis semua beg…notebook…pen semua pink skang dah bertukar kaler kuning nak tukar mood pulak orang kata kalau pakai  warna kuning ni  akan menambahkan mood makan kiter entah betul entah idak…

lagi satu kalau pakai kaler kuning ni kita jadi aktif dan rajin….haa yang ni bagus hari2 gi kerja pakai baju kuning baru la rajin sikit hehe….kalo ngantuk jer nengok kaler kuning terus segar…tapi yang klakar dulu2 ader sorang member tu takleh tengok kaler kuning mesti nak ke toilet membuang klakar betul….aper2 pun mummy dah giler kuning pulak hehe……

5606229907 7eef2651ac b Warna pilihan terkini | Kuning keemasan

pixel Warna pilihan terkini | Kuning keemasan

20 Responses to “Warna pilihan terkini | Kuning keemasan”

  1. o'gosh says:

    kuning pun cantik….

  2. [-suziey-] says:

    ouh giler kate spade jgk ke..hehe br je masuk butik dia last friday..theme green..color sume striking2 tp nice kan..hehe

  3. josrevalution2011 says:

    salam…terperanjat….huhu..tengok kuning hilang ngantok,betul ke?hehehe..folo mummycte blog..pls folo me back tq..

    cara mudah dapat backlinks sebanyak 6,103,515,625!

  4. nza says:

    akak peminat fanatik warna kuning tau…kuning buat hidup kita ceria…..

  5. wahida nasution thakhrim says:

    AcHiKz pun sekarang ni suka warna kuning dan oren.. sampai kasut sukan pun beli warna kuning..

  6. lost kitty says:

    wow! kuningnya!

  7. LindaRahim says:

    sy x buley nk pakai kuning sbb nmpak lebam…huhuhu…

    • mummycute says:

      yer ker….kenapa ek? tu la kita kena tengok jugak kesesuaian kaler ngan kulit kiter kan….jangan main suka jer yer tak…

  8. mommy says:

    uiiiiiii~ kunin wane di raja ni tau~heee…byk daulat ni wane…cam puteri je

  9. aty says:

    baru perasan hanyer ade sehelai baju kuning… tetiber rase nak gi shopping baju warna kuning lagi…:p

  10. ila says:

    sesuai sgtlah tu…hehehee


Leave a Reply

Current day month ye@r *