Wow it’s So Cute

Facebook Like

google

4 Mar

warna terkini 2013 | Hijau Emerald

Author:lizz

warna terkini 2013 | Hijau Emerald  | tema warna 2013  | warna cat rumah terkini 2013 | warna terkini 2013 |

8390627925 51523c34c1 n warna terkini 2013 | Hijau Emerald

Warna Hijau Emerald

tetibe sesebok pasal warnakan hehe…memang la kadang2 boring….mula la kan carik  warnauntuk tahun 2013 ni….nak carik idea uollss … ..

* maka jom kita verangan dengan warna hijau emerald

sebut betul2 hijau Emerald …hamboi tergeliat gak lidah ni…sebut betul2 emeralllld hehe alah senang citer hijau zamrud

 memang serius lawa ….tetiba warna hijo saya suka lak warnanyer cam mewah gitu lagi satu warna hijau ni tenang ceewah…..,hijau kan warna alam………agak kalo saya pakai warna ni ok tak?…

8525509458 92e00bb449 c warna terkini 2013 | Hijau Emerald

minat giler kot dengan gaya minah ni…blaus dier tak hingat lawo…blaus hijau kasut hijo…

8524394745 474942d904 warna terkini 2013 | Hijau Emerald

Mekap mata hijau juge…

 

segala hijau emerald tau…dari baju hingga ke beg..reben, mekap….segalanye hijau…i Loike

 

Koleksi  aksesori ni pun ok gak tengok cincinnyer….tu..

8524394827 df0828ee50 warna terkini 2013 | Hijau Emerald

ni pulak interior berkonsepkan warna Hijau Emerald  …..nampak tenang dan fresh sangat..

 

“Green is the most abundant hue in nature – the human eye sees more green than any other color in the spectrum,” Leatrice Eiseman -

“Warna Hijau Emerald ni adalah canggih dan mewah. selain tu  Ia juga ia dikaitkan dengan warna pertumbuhan, pembaharuan dan kemakmuran – tiada warna lain menyampaikan semula lebih daripada hijau. Banyak negara telah memilih hijau untuk mewakili penyembuhan dan perpaduan.”

 

 

pixel warna terkini 2013 | Hijau Emerald

18 Responses to “warna terkini 2013 | Hijau Emerald”

  1. nurul yui says:

    teringin nak kaler ni lak..

  2. Cantik warna ni…Suka juga warna hijau..
    segar jer mata memandang…^^

  3. nealopah says:

    sy pun sukew hijau mcm ni. cntik sangat.

  4. ummiarissa says:

    saya suka warna hijau…tapi hijau ni banyak jenis kan…

  5. cho zila says:

    mcm tahun sudapun warna ni gak… ke akak yang advance… akak suka gak gaya modeltu… canitk yerk… kalau akak kurus cam gitu.. ha.. ha…

  6. mamyharraz says:

    cantiknya hijau nih..
    terus rasa nak temakan raya tahun ni ;)
    lawa!

  7. okje says:

    Memang cantik….exclusive gitu…..

  8. rima says:

    wow!…sy suka kasut model tu…sgt simple….
    errm…sy baru jer beli jam tangan color hijau….hehehe

  9. anne says:

    org kurus mcm liz pakai apapun cantik..

  10. lieyalatif says:

    cantik lizz…leh jadi tema baju raye tahun ni nieh heeheheh…lieya pun tgh dok pikior2 lagi tema tahun nie…..dah ade cume nak cari lagi yg lagi masyukkkkk…kemain kan, ganti puase pun belum lagi nie…alamak!!!

  11. ajumohit says:

    mmg cantik lizz, mcm2 kaler skrg ni kan, emm bleh wat baju raya tema ni ;) nice color

  12. mama lynn says:

    terasa nak cat umah color ni lah.. cantik

  13. maszull says:

    assalamualaikum….mmg cantik …;)

  14. izan ishak says:

    cantiklah hijau emerald ni lizz… tetiba terminat jugak!

  15. IntaNBerliaN says:

    tiba2 plak rasa berkenan jugak.. hahha

  16. nens says:

    warna skang pelik2 kan..tp cantik..mana deorg dpt inpirasi warna cenggitu..hehe

  17. velvet purple says:

    tema baju raya tahun nie…

  18. Fikri CM says:

    nice…hehe blog saya kaler hijau ni :)


Leave a Reply

Current day month ye@r *